29
July
29/07/2017 15:00 — 30/07/2017 17:00
Histria Botanica, Krkavče 135A, 6274 Šmarje, Slovenija
150eur
Loading Events
Loading Events
  • This event has passed.

Posebna nota, poseben glas in posebne rastline?


Vabljeni na prav poseben BUTIČNI PROGRAM, ki ga v Sloveniji še ni bilo!


Holistični center SOULucija in ZVOČNI SPA v sodelovanju s posestvom HISTRIA BOTANICA vam predstavljata prav skrbno izbran dvodnevni program, kjer se boste uglasili s svojim lastnim GLASOM, kristalnim ZVOKOM in čarobnostjo RASTLIN, ki nam jih je vsem namenila mati Gaja.


Izvajata: NINA KASANDRA KLUN = SOULucija in TJAŠA CEPUŠ = ZVOČNI SPA
Kdaj? sobota, 29. in nedelja, 30.7. 2017
Kje? Posestvo HISTRIA BOTANICA (Krkavče nad Koprom)


Vse vibrira in vse poje, … vse je čarobno, ko smo prisotni in povezani z naravo. Začutimo in zaznamo veliko več kot si mislimo, da zmoremo. Da, poleg lastnega glasu, se boste naužili in občutili tudi čudoviti zvok rastlin ter neverjetno esenco kristalnih inštrumentov, vse skupaj pa bo podkrepljeno še s spiritualno esenco rastlin in eteričnih olj, ki nam resnično pomagajo ne samo na fizičnem nivoju, pač pa tudi na spiritualnem in nezavednem.
Namen seminarja je doživeti življenje celostno in v povezavi, se z njim uskladiti, podpreti, doživeti naravo v vsej njeni polnosti in pripeljati Sebe k SEBI.
Ste se kje začutili?
Več o programu spodaj.
*********************************************************************************
Program:
Sobota, 29.7.
prihod do 14.30 ter nastanitev (možnost bivanja v sobi ali šotorenje na čudovitem posestvu)
* 15.30 pričetek delavnice:
NADNARAVNA MOČ RASTLIN – vračanje k prednikom in najdenje poti nazaj v sedanjost
* 19.00 večerja
* 20.30 – 23.00:
KRISTALNA zvočna kopel ob ali v bazenu (na posestvu je bazen z zdravilno sulfidno vodo, ki jo oplemenitijo z domačim hidrolatom iz istrske SIVKE) in sharing (sharing?…ne vem, kaj pomeni ?)
+ magični obred in posvetitev s kadili

Nedelja, 30.7.
* 7.00:
jutranje ENERGIZIRANJE med rastlinami (vadba z esencami za krepitev in dvig frekvence, delo s hidrolati in eteričnimi olji, ki so plod znanja in dela hišne znamke HISTRIA BOTANICA)
* 8.00 – 9.00 zajtrk
* 9.15 – 13.00:
ZVOČNA MEDITACIJA Z RASTLINAMI in delo z rastlinskimi esencami ter vokalom (meditacija s posebno eterično noto, o povezavi zvoka z rastlinami, s pomočjo svetega zvoka rastlin boste odkrivali svojo notranjo esenco, predaja sporočil iz rastlin)
* 13. – 14.00 kosilo
* 14. 00 – 16.00:
Vsi in vse je POVEZANO = ZVOKU, GLASU in RASTLINSKIM ESENCAM se bo pridružil še gib (povezovanje in umestitev v sveti prostor)
+ sporočila za vaš osebni rastlinski horoskop
* 16.00 zaključek in odhod
**********************************************************************************

Nadnaravna moč rastlin – vračanje k prednikom in najdenje poti nazaj v sedanjost
Ste se kdaj vprašali, kakšno posebno moč imajo rastline na nas? Pa tu ne bomo govorili samo v vplivanju na naš fizis … Naši predniki so znali komunicirati z rastlinami, preko njih so prejemali sporočila iz drugih dimenzij, si z njimi krepili energetska telesa, zato so bile vedno tudi del različnih obredov. Ker bo v tem času Luna rastla in se debelila, se bomo posvetili svetosti obredov za blagostanje v najširšem možnem smislu, Luna se bo iz harmonizirane Tehtnice zlila v Škorpijona, ki bo dovedel modrost prednikov, ognjenost Leva, ki kraljuje v tem času, pa bo vse stvari spravila v boljši tek in realizacijo.
Iskanje lastnega notranjega GLASU
S pomočjo energetske medicine in tehnik za najdenje notranjega glasu, boste v prekrasni naravi našli svoj lasten zvok, svojo lastno esenco, … da bo še lepše in bolj zanimivo, pa vam bodo pomagale prav rastline.

Zvok je že od nekdaj močno zdravilno orodje
Z njim so si pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije.
Zvok uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru. Širi se elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. Takrat vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se sicer lahko prenašajo na fizično telo in ga je kasneje zaradi tega potrebno zdraviti. Zvok seže v vsako našo celico, ne poslušamo ga le z ušesi, zato ima moč večje transformacije.
S podporo zvoka se lahko naša štiri telesa (miselno, čustveno, fizično in duhovno) nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’. To se posebej dogaja pri poslušanju zvoka kristalnih instrumentov, ki nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. Kristali namreč predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove informacije na Zemljo.
Kristalni zvočni SPA
Na čudovitem posestvu HISTRIA BOTANICA bomo poslušali zvoke kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni vodeni in zapisani meditaciji, ki prihaja za to skupino, odpirali bomo srca za sprejemanje visoke vibracije in za osebno transformacijo. Po seansi bomo delili sporočila v krogu.
Poslušajmo zvok rastlin – meditacija
“Rastline so živa bitja, senzitivna na vse, kar se dogaja okoli njih. So zelo občutljivi inštrumenti za merjenje človeških emocij. Vključijo se v naša energijska polja, jih hranijo in mi jim vračamo to energijo.” (Vogel)
Od leta 1970 so v Damanhurju (Federacija skupnosti s svojo konstitucijo, kulturo, umetnostjo, glasbo, denarno valuto, šolo) raziskovali komunikacijo rastlin. Kot del teh raziskav so ustvarili instrumente, ki imajo možnost ujeti elektromagnetno valovanje na površju rastlin in njihovega koreninskega sistema. To valovanje so pretvorili v zvok in gibanje. Ta naprava lahko prebere električne variacije s priklopom na list in v koreninski sistem rastline. Vse to se pretvori v MIDI instrument, ki električne valove pretvarja v glasbo v realnem času, variira pa glede na okolje, na katerega se rastlina odziva. S tem je človek pridobil realno možnost poslušanja neskončne možnosti narave in njeno komunikacijo z nami.
Zaznavali in poslušali bomo rastline in njihov zvok, se predali doživljanju rastlin in tudi poskusili izvesti meditacijo ob drevesih.

Zvočna delavnica Utonjevanje – z vokalom in instrumenti najdite svoj zvok
Kdo dejansko smo? Kaj je naša izvorna esenca? V kakšni energiji smo, ko čutimo našo moč, ko se naš glas ojača, ko smo hvaležni in srečni, zadovoljni? Kaj dajemo takrat svetu?
Poiskali bomo vaš zvok, s pomočjo katerega se lahko sami vedno vrnete v svoj notranji mir.
Gib in zvok
Gibanje je življenje. Vse v naravi se giblje, spreminja, raste, ustvarja… Kadar čuti naše telo, da se ne giblje dovolj, da nima več tega življenja, se lahko pojavi kakšna anomalija, ki je le izraz in želja telesa po življenju. V prečudovitem okolju bomo doživljali življenje tudi skozi gib, gib vašega telesa, ki ga boste našli sami ob najinem vodenju, se prepustili in uživali modrosti življenja. Zvok in glasba bosta pri tem pomagala, hkrati tudi rastline.

**********************************************************************************
Cenik in prijava:
Celoten znesek za ves program in nočitev s hrano (vegetarijanska) =
* (150 + 20 + 20 = 190 eur) …. * nočitev v dvoposteljni oz triposteljni sobi)
** (150 + 10 + 20 = 180 eur) … ** nočitev v šotoru na posestvu

*** BREZPLAČNO : domača LIMONADA in kava v času trajanja seminarja/delavnice

Prijave s predplačilom v višini 70 % so možne do SREDE, 19.7.2017 na soulucija@gmail.com ali na telefon: 041/ 73 24 73.
Ob prijavi prejmete predračun in podatke za plačilo ter vse nadaljnje napotke.
Ker gre resnično za butično delavnico/seminar, vas vabimo, da se dovolj zgodaj prijavite in si zagotovite mesto v našem krogu.

*******************************************************************************
Nina Kasandra Klun je ustanoviteljica in lastnica holističnega centra SOULucija. Skozi svojo dolgoletno prakso deluje kot terapevt, ki išče najboljšo možno rešitev (model) energetskega zdravljenja in pomoči. Poleg bioresonance, ajurvede, kristaloterapije, raziskuje zdravilno moč herbalistike, aromaterapije, glasu, pozitivne psihologije in starodavnih magičnih ritualov.
Tjaša Cepuš se že od otroštva uspešno ukvarja z glasbo in plesom, po končanem študiju ekonomije se je šolala še pri svetovno priznanih zvočnih in glasbenih terapevtih in postala zvočna alkimistka in terapevtka. Skozi visoko vibracijo zvoka, dotika in giba je v svojem dvanajstletnem obdobju pomagala ljudem zaznavati vibracije, ki zdravijo, osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca Ljubezni. Izvaja seminarje Najdi svoj zvok, zvočne delavnice za šole, podjetja, doživljajske koncerte in predstave s priznanimi slovenskimi glasbeniki, plesalci in terapevti ter individualne zvočne seanse in masaže .

Posestvo HISTRIA BOTANICA: Na skrbno negovanih poljih kmetijstva v dolini reke Dragonje pridelujejo zelišča in dišavnice, ki so od nekdaj doma na področju Istre, in sicer predvsem meliso, istrsko sivko, smilj, pegasti badelj, rman, artičoke in mirto. V naravi v bližnji okolici nabirajo tudi lovor, rožmarin, šetraj, cipreso, šentjanževko. Za ljubitelje olivnega olja imajo tudi 50 oljk, in sicer sorte: belica, ličino, oskolana in buga. Za lastne potrebe in potrebe mimoidočih pridelujejo tudi nekaj zelenjave. Njihov koncept: vse rastline, ki jih pridelujejo, so vzgojene iz semen ali potaknjencev, ki so skrbno izbrani in nabrani v naravi na področju Istre, najbolj severnem polotoku Sredozemlja oz. Jadranskega morja. Pri pridelovanju in predelovanju zelišč in dišavnic dosegajo ekološke standarde. Vse rastline so tudi ročno posejane. Rastline pobirajo vedno v času njihove najboljše zrelosti. Analize rastlin, ki pokažejo vsebnost učinkovin, izvajajo sezonsko.

Details

Start:
29/07/2017 @ 15:00
End:
30/07/2017 @ 17:00
Cost:
150eur
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Organizers:
Zvočni SPA, Soulucija

Prihajajoči dogodki