03
april
18:00 — 19:00
Čarnica, Slovenj Gradec
Zastonj
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Predstavitveni zvočni koncert
– CD Utonjevanje

s Tjašo CepušV marcu je tudi uradno izšel Zvočni CD Tjaše Cepuš z naslovom Utonjevanje. V Čarnici bom prvič predstavila ta CD s koncertom, ki je namenjen utonjevanju vas samih na vašo izvorno vibracijo, torej namen je, da spoznate, kdo dejansko ste.  Koncert je darilo vam. Naj vas zvok boža, blagoslovi in vas podpre na vaši poti.
CD Utonjevanje boste lahko prejeli tam. S poslušanjem zvočnega zapisa so lahko vaše izvorne kode lahko uslišane in prepoznane s strani vaše duše in telesa na zavedni ali nezavedni ravni. Večkrat ko poslušate CD, več možnosti je, da se frekvence prenesejo v vaše telo, s tem pa se vaše izvorne kode v telesu pričnejo opolnomočati. To pomeni, da postajate vse bolj živi in prisotni, hkrati pa začenjate sprejemati in uživati življenje ter ga dejansko živeti vsak trenutek, kjerkoli in s komerkoli ste. V miru, ljubezni, radosti ter ostalimi čustvi, ki nosijo v sebi živost in moč, kot so ranljivost, kreativnost, pogum in svoboda.
Na koncertu bom igrala posebne instrumente:
Kristalna lira, kristalne posode, kristalne vilice, kristalna piramida, tibetanske posode, ropotuljice, oceanski bobni, flavta…

Dobrodošli.

KDAJ? ponedeljek, 3.4. ob 18.00 .
KJE? Čarnica Slovenj Gradec
Koncert traja 50min. Po tem bom podpisovala CD-je z osebnim posvetilom.
Vstop prost.
 

Prijave –   info@zvocni-spa.si  do 2.4. .

Podrobnosti

Datum:
03/04/2017
Ura:
18:00 - 19:00
Cena:
Zastonj
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizers:
Zvočni SPA, Čarnica

Prihajajoči dogodki