24
oktober
19:00 — 20:30
Top fit Celje
Top fit Celje
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
Veselim  se že naslednje zvočne kopeli, ki se bo odvila tokrat PREDZADNJO soboto, 24. oktobra, bo pa res izjemna, saj pride posebna gostja, Maginja Blinkita, ki je napisala že vrsto knjig in naredila mnogo predavanj o starodavnih zdravilnih znanjih Majev. Tokrat nam bo predstavila Zvezdne esence. 

***

Naša naslednja zvočna kopel bo PREDZADNJO soboto v OKTOBRU, 24.10. 2015 ob 19ih  v Top fit Celje s posebno gostjo, Maginjo Blinkito in njenimi zvezdnimi esencami… Čudovito bo! Vabim vas na

ZVOČNO KOPEL Top fit Celje ‘Aktivacija življenja s podporo zdravilnih znanj’ z gostjo Blinkito

Izvaja Tjaša Cepuš, gostja Maginja Blinkita

Kdaj? sobota, 24.oktober 2015 ob 19.00 do 20.30 
Kje? Top Fit Celje

Aktivirali bomo naše življenje na Novi Zemlji in s pomočjo zvezdnih esenc uživali njegovo lepoto…
Ob podpori vseh zvokov.

ZVEZDNA ESENCA SI je veličastna zapuščina Starodavnih in predstavlja pozabljeno alkimijo iz časa Lemurije in Atlantide, ko so veliki alkimisti spreminjali različne stvari v čisto zlato. Zdaj je ta starodavna modrost ponovno prebujena in na dosegu rok ter Te vabi, da tudi Ti začneš uporabljati zvezdne esence orhidej, cvetlic in kristalov z namenom, da prebudiš svojo najboljšo verzijo in sodeluješ pri kolektivnem zdravljenju in prebujenju ter kvantnem skoku zavesti iz homo sapiensa v homo luminusa. 

Starodavni so bili prepričani, da vsi prihajamo iz Zvezd, in da se bomo vsi nekoč vrnili nazaj Domov k Zvezdam, zato je uporaba zvezdnih esenc še kako pomebna, da se spomniš kdo si, kaj je tvoje poslanstvo, od kod prihajaš in kam greš.

Predajali se bomo zvokom vokala, jupitrovega in venerinega gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom itd…

Zvočna kopel

Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo nafizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira navseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravjenašega bitja.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Prijave do 23.10.2015 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop tokrat 13 Eur. Dobrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 8 let je vstop prost.

___

Prihajajoči dogodki