20
december
17:30 — 19:30
Fitnes Top fit, Ipavčeva 20, Celje
Eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabim vas na

POSEBNO PRAZNIČNO ZVOČNO DOŽIVETJE Top fit Celje

Praznična zvočna kopel z gongi, kristali in vokalom ob zimskem solsticiju

s Tjašo Cepuš in priznano pevko Barbaro Gabrielle


Kdaj? sobota, 20. december 2014 ob 17.30 do 19.30

Kje? Top Fit Celje

 

Na zvočnem dogodku bomo odpuščali vse, kar še nismo v tem letu, podpirali naš razvoj in se popolnoma prepustili zaupanju v novo. Praznovali bomo naš razvoj in vse, kar sedaj smo.  Praznovali bomo tudi zimski solsticij, čas, ko energije prihajajo na Zemljo močneje in lažje dostopamo do svojih dušnih informacij. Čudovit čas za odpuščanje in prepuščanje!

Predajali se bomo zvokom BARBARINEGA VOKALA,  JUPITROVEGA in VENERINEGA gonga, kristalnim posodam, kristalnim glasbenim vilicam, vokalu, bobnom, didgeridoo-ju (Roman Grdina) itd…

Zvočna kopel
Zvok je najmočnejše orodje, s katerim so si v zdravilne namene pomagala že mnoga ljudstva (gong izhaja od časa 4000 let p.n.š.) in civilizacije. Zvok gongov uravnava delovanje obeh možganskih hemisfer. Možgani ob poslušanju zvoka preidejo v frekvenco alfa ali celo theta stanja, kar pomeni, da vstopamo v našo podzavest in se osvobajamo vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad, ki se prenesejo na fizično telo. Gong proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje), zato nas harmonizira na vseh nivojih.

Zanimivost je, da poslušanje zvoka gonga deluje kot poslušanje vesoljnega orkestra – deluje fraktalno (ni melodije), zaradi česar nam ne dovoli nadzora ali kontrole ter nas popolnoma sprosti, da se zagledamo v notranje stanje globokega miru.  Zvok kristalnih posod, vilic in piramid ima vibracijo bele svetlobe, ki se na koncu lomi v mavrični paleti in ob igranju na kristalne pojoče posode deluje direktno na naše čakre. Ima moč, da prinese pozitivni premik v naši zavesti. Lastnosti posod so, da imajo enake elektromagnetna polja, kot obstajajo v vseh življenjskih oblikah. Čisti kremen omogoča ravnovesje naših lastnih elektromagnetnih energij. Preko čistega tona kristalne posode lahko reprogramiramo energetsko polje posameznika in s tem vplivamo na celično zdravje našega bitja.

Na zvočni kopeli ljudje leže poslušajo zvoke vseh instrumentov. Pomembno je, da si prinesejo oddejo in blazino za boljšo sproščenost in uravnavanje toplote telesa. Po krajšem uvodnem delu dihalnih in fizičnih vaj se eno uro predajajo zvokom, nato sledi kratek pogovor ob čaju.

Nekateri učinki, ki lahko nastopijo po zvočni kopeli:

– Izboljšani notranji procesi fizičnega telesa

– pomladitev telesa

– povečana intuicija

– izboljšana komunikacija

– boljša koncentracija in fokus

– čustveno očiščenje (jeza, žalost, depresija, nejasnost, strah…)

– miselno očiščenje (postanemo opazovalec svojih misli)

– globoko doživetje na vseh nivojih (dvig kundalinija, morebitne izventelesne izkušnje, doživljanje ljubezni, kar dejansko smo)

– zaznavanje lastnega bitja in prizemljenost tukaj in zdaj

Prijave do 18.12.2014 na tjasa.cepus@gmail.com ali topfit@siol.net.

Vstop tokrat 13 Eur. DObrodošli so tudi otroci/mladina! Za mlajše od 10 let je vstop prost.

Podrobnosti

Datum:
20/12/2014
Ura:
17:30 - 19:30
Cena:
Eur13
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , , , ,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Posebna praznična zvočna kopel Top fit Celje z gostjo Barbaro Gabrielle
Preberite več