11
november
17:00 — 21:00
Portal 11:11 – Portal Razsvetljenja in Plamena Strast Življenja – Ljubljana
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Portal 11:11 – Portal Razsvetljenja in Plamen Strasti življenja & Kristalni zvočni SPA

 
 
CELJE
Kdaj: 10.11.2016 od 17h do 21h
Kje: Fitnes Armonija, Miklošičeva 2, Celje
Cena: 60 eur
 
LJUBLJANA
Kdaj: 11.11.2016 od 17h do 21h
Kje: Hotel Medno, prostor Hram Modrosti Sai Rama, Ljubljana
Cena: 60 eur


 

‘However long it’s been taking, however difficult it’s seemed, or however lonely you’ve become, remember, you live in a dream world where literally tomorrow, everything can radically change for the better. Especially when you’ve been visualizing. – TUT – A Note from the Universe’

Portal 11:11 in energije, ki se sidrajo skozi ta Nebeška Vrata, prinašajo močan val dviga vibracije in zavesti. Akumulira in zaobjema procese, ki smo jih imeli vse mesece do sedaj in jih združuje v zaključeno celoto. Ponuja vpogled v to, kaj vse smo do sedaj uspeli spreGledati, uvideti in sprejeti, kot del nujne spremembe. Obsvetljuje vse, kar je še skrito, zatemnjeno, odtujeno od Luči Resnice.

Razsvetljenje, kot takšno, ne pomeni zapustiti snovno telo in odplavati v astralni svet..pomeni ozavestiti in razumeti, izmojstriti Višji Namen izziva, izkušnje, lekcije, odnosa,… pomeni Prebujenje – zmožnost gledanja sebe in vsega, kar definira življenje, skozi Božanske Oči. Torej skozi oči Kreatorja – Gradnika svojega življenja. Mojstrstvo našega zemeljskega življenja pomeni, da znamo sprejeti 100% odgovornost za vse svoje občutke nesigurnosti, manjvrednosti, rane, dvome in predvsem dejanja…si jih najprej priznati in jih ne projicirati v zunanji svet (= iskati krivca za svojo nastalo situacijo in počutje), ter iskati pot in način iz svojih ran.

Ko postanemo odgovorni do sebe, ko zavestno kreiramo vsak trenutek dneva in iščemo odgovore ter vodstvo v sebi, postanemo pravi Učitelji: učimo, vodimo s svojim zgledom in načinom življenja. Iskanje odgovorov zunaj sebe, prelaganje odgovornosti za svoje življenje v roke drugih ljudi, je neodgovorno do sebe. In drugih. Energije 11:11 nas močno usmerjajo nazaj k sebi, k svoji Duši in Srcu. Poslušati svoj notrani glas, poslušati svoje telo, ki nam vsak trenutek sproti komunicira in sporoča kaj je tisto, kar potrebuje. 

Na delavnici se bomo povezali z energijo trojnega plamena Boginje: Trojne Boginje – Ognjene Boginje – Kristalne Boginje: Marija Magdalena, Jezebel in Guineverre. Povezali se bomo s svetimi mesti Matere Zemlje in sidrali Luč zase, celotni planet. Podani bodo mnogi uvidi in vodstva, ter zdravljenja. Naj Luč vstopi in posveti povsod, kjer je še odsotnost Svetlobe. Povezali se bomo s svojim Plamenom Strasti, ki je naš notranji Ogenj Kreacije. Kot vedno, bo podano še mnogo več, kot vnaprej planirano, saj vsako delavnico vsebinsko sproti kanaliziram.

Delavnica je sestavljena iz vodene kanalizirane meditacije (Mateja Jager) in kristalnega zvočnega SPA-ja (Tjaša Cepuš). Kadar se ob portalih zberemo v večjem številu, z istim namenom in z transformacijo vzorcev vsakega posameznika, se istočasno sprožijo transformacije tudi na kolektivnem nivoju.

KRISTALNI ZVOK (piše Tjaša Cepuš):
 
Kristalni zvok nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. S podporo zvoka se lahko naša telesa nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. Hkrati zvok širi elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’.
 

 

Kristalni zvok vas bo na delavnici podprl pri vašem odpiranju, zaznavanju, doseganju dimenzij, v katere bomo vstopili pri meditaciji in vas opozoril, v kolikor boste morali pri teh dimenzijah še kaj starega spustiti.

 

Z vami bodo višja bitja kristalne zavesti. Zvok pa bom predajala Tjaša Cepuš, Aurasound terapevtka in zvočna alkimistka.

Vsakomur pripravljam tudi gradivo, kjer je zapisano več o samem portalu 11:11 – gradivo vam služi za poglobljeno razumevanje kaj portal predstavlja in kako se povezovati z njim.

Prijave so obvezne na mail tjasa.cepus@gmail.com, mateya1@gmail.com ali preko SMS sporočila na št 031 568 711 (prijava 11:11).

Veseliva se ponovnega sokreiranja z vsemi vami!
Objem, Mateja in Tjaša
Organizer:

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več