29
december
17:00 — 21:00
Portal z Matejo Jager – VELIKI DOGODEK: Blagoslov prednikov, Zvezdna semena, Blagoslov in Meditacija
Zastonj
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

VELIKI DOGODEK: Blagoslov prednikov, Zvezdna Semena, blagoslov in manifestacija leta 2017

Kdaj: 29.12.2016 od 16h do 21h/22h
Kje: Hram Modrosti Sai Rama, Hotel Medno
(v primeru večjega števila prijav, odprem dodaten termin delavnice)

Cena: PODARJEN (brezplačen) VSTOP
 
Prijave OBVEZNE na mateya1@gmail.com

Zadnjo delavnico v letu 2016 podarjam vsem vam, ki začutite, da ste del izkušnje in blagoslova naše Matere Zemlje. Vsi, ki v svojem Srcu čutite, da ste prišli na ta čudoviti planet z mnogo višjim namenom, kot le živeti življenje, kot ga narekuje sistem. Vsi, ki se čutite ‘izvenserijski’ 🙂 torej, vsi, ki veste, da niste del sistema, da so prave vrednote drugje, kot se vam narekujejo. Varuhi Matere Zemlje, Zemeljski Angeli, Nosilci Luči (Lightworkerji), Bojevniki Luči (Lightwarriors), Nosilci Zvezdnih Semen (Starseeders)… Kakorkoli si rečete, katerokoli poslanstvo nosite: dobrodošli, da se združeni v skupnem namenu povežemo in zasidramo zase ter celotni planet Zvezdni Blueprint, se spomnimo svojih korenin in pomagamo obuditi spomin na izvor naših Duš.

Zakaj brezplačna meditacija?

Odkar pomnim, imam močno povezavo z drugimi dimenzijami. Že kot otrok sem lahkotno prehajala med različnimi nivoji in delila življenje z bitji, ki so človeškemu očesu nevidni. Imela sem močne vizije tekom noči o Mati Zemlji, planetih in njihovih prebivalcih, energijah… Moj svet je lep. Moje življenje je lepo. Seveda so tudi izzivi, vendar me gradijo. Neskončno hvaležna sem za svoje življenje in za to, kar mi je dano. Vedno sem čutila izjemno spoštovanje do teh svetov. Hvaležna sem za zaupanje Spirita, da lahko opravljam svoje delo, ki se sproti gradi, izpolnjuje, dopolnjuje, razvija.

Delavnico podarjam, kot zahvalo – izmenjavo Spiritu, mojim Vodnikom in Učiteljem, da lahko delujem in opravljam poslanstvo, ki mi je dano. S tem želim podpreti tudi vaše osebne poti, ne glede na to kaj izberete zase v življenju. Živeti sebe, živeti to, kar nas izpolnjuje, je nekaj najlepšega, božanskega in izpolnjujočega in želim vsem vam, da se vam ta vrata odprejo ob Božanskem Času. Da sprejmete svojo pot, jo objamete…kar ni vedno enostavno. Včasih nas kdo od bližnjih ne razume, lahko nas je preprosto strah poslanstva.. Naj vam torej delavnica prinese blagoslov, ki ga potrebujete. Tako bodi.

S seboj lahko pripeljete kogarkoli, ki bi se želel udeležiti, edino prosim za nujno prijavo na moj mail. Pred vsako delavnico vedno delam in se pripravljam energijsko z vami, hkrati pa potrebujem vedeti natančno števlo udeležencev zaradi najema primernega prostora.

12 SVETIH PLEMEN – ZVEZDNA SEMENA IN ZVEZDNI BLUEPRINT


Na delavnici bomo prejeli močan blagoslov naših prednikov, predniške linije. Na zemlji je bilo izvorno 12 Svetih Plemen, ki so sidrala izvorno DNK Matere Zemlje (12 vijačno DNK). Vsako pleme je predstavljalo 1 vijačnico – 1 hišo natalne karte oz. Blueprinta. Živeli so po principih Univerzalnih Zakonov, v sožitju z Mati Naravo in spoštovanju do vseh oblik življenja. Vsi smo povezani vsaj z enim plemenom. To so ene izmed naših izvornih korenin. Prva, izvorna sveta plemena so prišla na Zemljo iz ozvezdij (Plejade, Andromeda, Sirius, in druge..) kot Zvezdna Semena, z namenom zasidrati Zvezdni Blueprint Matere Zemlje. Starodavna plemena so naša izvorna povezava in spomin na dušni dom, od koder prihajamo. Mnogi izmed nas smo tudi Zvezdna Semena, naš namen je sidrati Zvezdni Blueprint (12 vijačna DNK), vendar za to rabimo najprej ponovno obuditi spomin na svojo vlogo. Razlog zakaj se vseh teh znanj in spominov ne spomnimo, je v tem, da smo del spomina zaradi padca zavesti izgubili sami, večji del spomina pa nam je bil odvzet s strani tistih, ki so želeli, da ostanemo v spečem stanju in na ta način vodljivi.


Vsa stara plemena so znala (in imajo v svojih celicah še vedno to znanje) prehajati na druge dimenzije in potovati na druge planete, ker so so-ustvarjali z Zvezdnimi Bitji Luči. Poznali so rituale, povezovanje z Mati Zemljo, vedno delovali v skladu z cikli narave, skrbeli za dnevno meditacijo in povezovanje s seboj, da so ohranjali stik s svojo Dušo.

Čas je prišel, da se torej spomnimo kdo smo in da sprejmemo svojo dušno nalogo Zvezdnih Semen. Naš čas je prišel sedaj  in to je tisto, kar občutite globoko v sebi: tisti vzgib in hrepenenje najti sebe, svoje poslanstvo. Poti nazaj resnično več ni. Čas je, da se spomnimo in si dovolimo SIjati, delovati, blesteti. Zato je pomembno, da se spomnimo svojih prednikov. Tukaj je ključ našega prebujanja.

Zbirati se pričnemo ob 16.uri, ob 17h začnemo z dušnim popotovanjem. Sam uvod v meditativno potovanje bomo začeli z šamanskim bobnanjem, ki bo odprl sveti prostor povezave z izvornimi Zvezdnimi Plemeni Matere Zemlje. Nadaljujemo z meditativno vizualizacijo, kjer vas bom vodila s pomočjo mojih Dušnih Učiteljev, skozi proces ozaveščanja, spuščanja in ponovnega celičnega spomina na svoj Izvor. Meditacija je sproti kanalizirana, torej sproti vodena s strani Spirita, tako, da vsebinsko vnapej ne vem kaj vse in na kakšen način bodo potekala sidranja. Sama meditacija bo trajala do dve uri, vmes nas bo Tjaša Cepuš, ki je z menoj sodelovala pri sidranju portalov, podprla z zvokom kristalnih glasbil. Kristalni zvok prodira še globlje skozi naše celice in aktivira celični spomin. Spodbuja proces opuščanja in sidranja novih frekvenc zavesti. Močno podpre vsak namen, ki ga damo pred in med meditacijo, saj je naše telo večinoma sestavljeno iz vode (voda je najmočnejši prenosnik in foto spomin informacij ter vibracij).

Po zaključeni meditaciji bomo imeli še nekaj trenutkov za podelitev izkušenj, podala bom tudi nekaj kanaliziranih sporočil, ki jih bodo vodniki želeli predati posameznikom in skupini.

Več, kot se nas zbere, močnejša vibracija sidranja bo. Vabljeni torej, da skupaj naredimo nekaj dobrega zase in Mati Zemljo. Navadno imam omejitev prijav do 25 udeležencev, tokrat puščam odprto možnost prijav. Kuthumi je v enem izmed kanaliziranj omenil, da če se nas zbere skupina vsaj 144 udeležencev s skupnim namenom, se zgodi energijski premik in transformacija na kolektivnem nivoju zavesti. Torej,…dopuščam možnost, da se nas zbere v tem številu.

NAROČILO OSEBNEGA AMULETA: KRISTAL S SIMBOLOM

Kdor bi želel imeti svoj amulet iz kristala, na katerega je izrisan simbol, mi pišite na moj mail mateya1@gmail.com. Skupaj z amuletom prejmete tudi osebno sporočilo, razlago simbola in kristala, uporabo in osebno afirmacijo.

Več si preberi na povezavi: OSEBNI KRISTALNI AMULET S SIMBOLOM

Kaj potrebuješ s seboj?
– copate
– ležalko/podlago, demo oz nekaj za pokriti, vse za svoje udobje (v primeru, da bomo sedeli na stolih,vas o tem obvestim)
– vodo
– lahko prineseš svoje kristale in jih položiš na oltar tekom delavnice

Dokler imam vrata v prostor delavnice zaprta, ne vstopaj in ne trkaj. Pred samo delavnico pripravljam oltar in energijsko podporo ter portal z invokacijami. Lahko se pogovarjate pred vrati, vendar prosim za uvidevnost. Hvala za razumevanje. 

Dobrodošli sokreatorji na izjemnem dogodku. Hvala vsem, ki pridete.
Hvaležen Objem,
Mateja

Podrobnosti

Datum:
29/12/2016
Ura:
17:00 - 21:00
Cena:
Zastonj
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:

Prihajajoči dogodki