24
december
24/12/2016 08:00 — 09/01/2017 17:00
Zvočni SPA
Zastonj
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.
View this email in your browser
Dragi udeleženci letošnjih zvočnih kopeli, koncertov in delavnic,
dragi prijatelji in srčni ljudje, 

Letošnje leto je bilo zelo pestro, intenzivno smo spuščali in odpuščali stvari, presegali naše meje, se osvobajali nepotrebnih bremen, nekateri ljudje so od nas odšli, drugi prišli, zaključevali smo mnoge stvari, ki niso bile več na naši dušni poti.

Naslednje leto bo prav tako intenzivno, že v začetku leta bomo začeli naše kreacije manifestirati v polnosti. Prebuja se namreč božanski moški princip, ki nas bo ponesel naprej po naših poteh.
Zahvaljujem se vsem, ker ste v letošnjem letu hodili z menoj po poti, da smo se srečevali tako ali drugače in skupaj spoznavali notranje globine.

Vabim vas vse, da se mi pridružite tudi v naslednjem letu, v katerem se pojavlja mnogo novosti tudi na poteh mojega portala Zvočni SPA.

ŠE V DECEMBRU POSEBNI DOGODEK:

DOBRODOŠLI!
29.12. ob 17ih:
Zadnjo delavnico v letu 2016 podarjam vsem vam, ki začutite, da ste del izkušnje in blagoslova naše Matere Zemlje. Vsi, ki v svojem Srcu čutite, da ste prišli na ta čudoviti planet z mnogo višjim namenom, kot le živeti življenje, kot ga narekuje sistem. Vsi, ki se čutite ‘izvenserijski’ 🙂 torej, vsi, ki veste, da niste del sistema, da so prave vrednote drugje, kot se vam narekujejo. Varuhi Matere Zemlje, Zemeljski Angeli, Nosilci Luči (Lightworkerji), Bojevniki Luči (Lightwarriors), Nosilci Zvezdnih Semen (Starseeders)… Kakorkoli si rečete, katerokoli poslanstvo nosite: dobrodošli, da se združeni v skupnem namenu povežemo in zasidramo zase ter celotni planet Zvezdni Blueprint, se spomnimo svojih korenin in pomagamo obuditi spomin na izvor naših Duš.  Mateja Jager – matejajager.blogspot.com

NAPOVEDUJEM – JANUAR 2017:
* torek, 10.1. : sodelovanje na dogodku ENVIR.SI – več na www.envir.si
* torek, 17.1. ob 19ih, Celje: Zvočne aktivacije za moške

Že v prvem tednu januarja pričnem z zvočnimi aktivacijami za MOŠKE udeležence. Je čas, da jih podprem, da bodo lažje svoje kraljestvo moške energije prenesli v svet in osvojili svet z manifestacijami kreacij, ki so jih pričele ženske. Je čas, da se uresničijo vsi moški, pravzaprav moška energija in če se vas zbere takšno število, lahko skupaj spodbudite tudi druge. Zvočne aktivacije ‘Prebudi kralja v sebi’ naj ranjeno moško energijo spet ozdravijo in opolnomočijo. Svet bo tako še lepši.
* sobota, 21.1. ob 11ih v Celju, Izobraževalne delavnice
Izobraževalne delavnice za posameznike, ki želite vzpostaviti celovitost v Sebi. Z različnimi tehnikami bomo prenašali izvorne kode vaših duš v vaša telesa in ga UTONJEVALI. Delavnice bodo po sklopih, poleg tega boste prejeli domače naloge in CD, s katerim si boste lahko vsak dan pomagali. Več kmalu.
* sobota, 28.1. ob 19ih v Celju: redna kristalna zvočna kopel
* četrtek, 19.1. ob 17.30 v Celju: Zvočna kopel za otroke

Izobraževalne delavnice za otroke. Učenje otrok tehnik zvoka ter samopomoči, preko igre, zaznavanj, subtilnega sveta.
In še: 
* Izobraževalne delavnice za podjetja. Celovita podpora podjetju z zvokom za popolno sprostitev na več nivojih, izobraževanja za promotorje zdravja v podjetjih za uporabo zvočnih in ostalih tehnik za kvalitetnejše delo, povezovanje, sodelovanje in s tem bogastvo v podjetju.

Več si oglejte na www.zvocni-spa.si (tudi spletna stran se bo počasi prenovila). 

V teh decembrskih dneh  božično-novoletnega časa pa vam želim, da še dokončno spuščate vse, pišite si v zvezek  vsa spoznanja in se odprite v celoti ranljivosti v vas… 
Drznite si biti VI.

In še darilce: kdor želi, mi pošljite e-mail, da vam pošljem kratko novoletno sporočilce, prav za vas. Kliknite spodaj in pošljite.

Z ljubeznijo,
Tjaša
 

Želim novoletno sporočilce

Podrobnosti

Začetek:
24/12/2016 @ 08:00
Zaključek:
09/01/2017 @ 17:00
Cena:
Zastonj
Kategorije Dogodek:
, , ,
Organizer:

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več