01
julij
All Day
Avrora center, Celje
250eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Povabilo na poletni seminar Najdi svoj zvok – PRISOTNOST – prestavljeno v CELJE!

Dragi vsi,

počasi že napovedujem moj naslednji seminar Najdi svoj zvok – ponovno bomo doživljali 1.modul z naslovom PRISOTNOST, ki je v tem času tako zelo pomembna.

Ker je vreme sončno, toplo in poletno, sem se odločila, da bomo tokrat PRISOTNI tudi v naravi, en dan v Celju, drugi dan v bližnji okolici. 🙂

Več informacij spodaj. Seminar bo potekal 1. in 2. julija v Celju.

Namenjen je VSEM, ne le tistim, ki želite delati z zvokom, ampak prav vsem, za notranjo podporo vaše esence, vibracije, kar vam bo dalo mnogo več v vašem življenju. Čudenje, čutenje, doživljanje, kvaliteto. Tisto ‘nekaj’, kar vam morda kljub vsem uspehom manjka… Tisto. <3

Veliko boste prejeli in se naučili ŽIVETI. 🙂 <3 In seveda po tem lahko kvalitetno dopustujete…

Veselim se vsakega posebej in če začutite, delite prosim dalje.

Z ljubeznijo,

Tjaša

***

Povabilo na:Izobraževanje Zvočni SPA – Najdi svoj zvok1.modul – PRISOTNOST

Izobraževanje je namenjeno Tebi, draga Duša, ki slišiš klic in se želiš čimbolj utelesiti na Zemlji, uživati Življenje v polnosti ter izbrati svojo Svobodo.Je za vse tiste, ki želite utelesiti sebe in razumeti ter izkusiti, da je lahko življenje na Zemlji z vašim poslanstvom bolj kvalitetno in zanimivo, da si tu zaradi globine uživanja, ki ti ga prinaša ta planet.
Je za vse tiste, ki želite vsakdanjik obogatiti z radostjo. Ni vam potrebno oditi iz službe, zamenjati partnerja, pomembno je, da se živite v vsem tem.
Namenjen pa je tudi tistim, ki želite s tem podpreti druge, tisti, ki ste promotorji zdravja, morda tisti v kadrovski službi, morda kakšen vodja določene skupine, v vrtcih, šolah… Vsi, ki lahko s tem podprete vaše sodelavce in praktično izvajate delavnice zanje. Za vas se nato pripravljajo še nova izobraževanja.
Da lahko globoko utelesite vsak delček Sebe v tako kratkem času, vam podajam vrsto vaj, ki so me spremljale na moji poti, da sem lahko utelesila Sebe. Vaje, ki jih boste lahko počeli vsak dan, bodo pripravile vas na novo Življenje.Izobraževanje je sestavljeno iz 4 samostojnih modulov, vsak traja 16 ur oz dva dni, saj je potrebno več ur, da dojamemo bistvo vsega. Zadnji, 5 modul je v sklopu celotnega izobraževanja za Najdi svoj zvok program.
Zakaj naslov Najdi svoj zvok? Ker je moje delo povezano z zvokom. Iz čiste fizike pa je dokazano, da je vesolje sestavljeno iz frekvenc, torej je tudi naše telo sestavljeno iz frekvenc, ki jih je dobro vedno uravnavati, da smo zdravi in utelešeni tu na Zemlji.
Na izobraževanju se izvajajo praktične vaje v skupini, v parih ali vsak zase.
Udeleženci prvega seminarja so čudovito prejeli vsaka svoje znanje o prisotnosti že v februarju 2017!VSEBINA IZOBRAŽEVANJA

  • modul: Najdi svoj zvok – Prisotnost

‘Najpomembnejši življenjski nauk, ki se ga naj naučimo, je realizacija Sebe v svoji esenci, za svojo osebnostjo.’ E.TollePrisotnost je dvig zavesti, kjer se lahko zavedamo Sebe, ki razmišlja, čuti, deluje, živi… Onkraj vsega tega je to zavedanje, naša prisotnost.
Ko smo popolnoma prisotni, čutimo drugo kvaliteto našega življenja. Vse, kar je imelo nekoč vpliv ali moč nad nami, sedaj samo še obstaja, vendar te moči nima več. Lahko smo z ljudmi, situacijami, dogodki in nas nič ne ‘zmoti’, saj vemo, da je vedno naša prisotnost tista, ki se zlije v danem trenutku z vsem, kar je.

1. modul je namenjen naučiti se biti prisoten v vsakdanjem življenju, vsebinsko to pomeni:

  • Spoznavanje kaosa in reda v kaosu
  • Opazovanje svojih misli, čustev, telesa
  • Spoznavanje prostora, kjer sem
  • Spoznavanje polje življenja onkraj vsakdanjega življenja
  • Vaje, ki me spomnijo na ta trenutek
  • Spoznavanje instrumentov in delo z njimi – spoznavanje prisotnosti skozi zvok

V vsakem modulu se bomo naučili in doživeli tematiko modula, v tem primeru bomo doživeli Prisotnost. Z instrumenti pa se bomo v drugem dnevu tudi spoznali z njo in s tem, koliko smo se pravzaprav o tem naučili. Delali bomo tako z zvokom, instrumenti, pa tudi z drugimi orodji in metodami (ples, shaking, narava…).

KDAJ?  1. in 2.7.

KJE? Avrora center Celje

 KAJ DOBITE?

·         gradivo na vsakem modulu, s katerim si lahko pomagate doma
Utonjevanje CD

KAJ potrebujete? Svinčnik, zvezek, armafleks, deko, SebeZa prigrizek bo poskrbljeno, prav tako bomo naredili odmor za kosilo (kosilo ni vključeno v ceni), kdor bo želel kaj pojesti v bližnji okolici.

Cena: 250 Eur – prijave do 30.6.

Prijava velja z vplačilom celotnega zneska na TRR

Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p.
Nušičeva 5, 3000 Celje
SI56 6100 0000 8632 183 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
do 30.6. oz do zasedenosti mest.


Srčno vabljeni!

Podrobnosti

Začetek:
01/07/2017
Zaključek:
02/07/2017
Cena:
250eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , ,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki