03
februar
20:00 — 21:30
Cankarjev dom, Prešernova ul.10, Ljubljana, 1000, Slovenia
eur13
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabljeni na čisto posebno doživetje v okviru FESTIVALA DAO YAH:

Multisenzorni koncert Katrinas: VALOVANJE ~ MOJE POTOVANJE

3. 2. 2017 on 20.00, Cankarjev dom, Štihova dvorana

valovanje2a

Soustvarjajo:

Katrinas – Sanja Mlinar Marin (vokal), Petra Grkman (vokal) in Katarina Habe (vokal), Rok Golob (klavir), Andreja Cepuš (izrazni ples), Tjaša Cepuš (kristalni zvok)

Valovanje je zgodba o potovanju duše. Govori o posamezniku, ki se na neki točki tuzemskega bivanja prebudi v zavedanje, da je Življenje mnogo več, kot programirano sledenje vsakdanjim rutinam, da je igrivi ples svetlobe in teme, ki se mu je treba prepustiti. Zave se popolnosti nepopolnosti, lepote drobnih biserov, ki ga obdajajo, svoje vpetosti v Višjo zgodbo in začuti globok smisel in povezanost z vsem. V naravi, medosebnih odnosih in umetnosti lahko najde in okusi trenutke večnosti, kjer se čas in prostor zlijeta v eno. Ko se odpre tem energijam, zasliši, zagleda in začuti svoja sporočila duše. Prepusti se Valovanju in zasije v vsej svoji lepoti bjvanja.

Idejna zasnova: Katarina Habe, Andreja Cepuš
Avtorja glasbe: Rok Golob, Katarina Habe
Avtorji besedil: Katarina Habe (Valovanje, Venera, Ples življenja, Drobni biseri, Najdi me, Igra svetlobe, Čudež življenja, Zelen žafran), Marija Trampuž (Moj planet, Ocean, Reka bivanja, Barvanje), Primož Peterca (Letim), Štefan Miljevič (ŽIva).

Cena vstopnice: 13 EUR. Nakup: Informacijsko središče in prodaja vstopnic CD.

Srčno vabljeni!

Podrobnosti

Datum:
03/02/2017
Ura:
20:00 - 21:30
Cena:
eur13
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:
Dao Yah Festival in Katrinas

Prihajajoči dogodki