07
julij
18:00 — 20:00
Center sobivanja Vile ob poti, Puhtejeva 15, Ljubljana
eur46
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Merlinov Portal Magije, Alkimije, Cudezev zivljenja 7:7 & Kristalni zvocni SPA

 
BELA MAGIJA – CUDEZI – ALKIMIJA – OBILJE – MANIFESTACIJA – MOC MISLI IN NAMENA – MERLIN – ARTHUR – GUINEVERRE – LANCELOT – AVALON – KRILATI ZMAJI – SVETI GRAL – ZAVEST PROSPERITETE IN OBILJA

V mesecu juniju, nam je portal 6:6 ponudil moznost, da se povezemo z Dimenzijo Brezpogojne Tekoce Ljubezni, odpremo nasa srca in dopustimo, da v vsak del nasega zivljenja vstopi…Ljubezen. Da spustimo zamere,bolecine, rane.

Julijski 7:7 Portal Magije, Alikimije, Manifestacije in Kokreacijeodpira svoja Vrata in nam ponuja, da se se globlje povezemo s svojo Zavestjo Kreatorja in izstopimo iz Zavesti Pomanjkanja v Zavest Prosperitete in Obilja.

Vsak trenutek kreiramo svoje zivljenje s svojimi mislimi, vzorci, ranami, besedami. Dokler ne ozavestimo katere rane nosimo, kje vse se pocutimo kot Zrtev; dokler iscemo, da se nam za naso krivico stori izravnava,  smo v Zavesti Zrtve in tezko kreiramo – pritegnemo v zivljenje Obilje, po katerem hrepenimo. Da lahko torej spremenimo vzorce v zivljenju, rabimo najprej ozavestiti in razumeti kje vse sem Zrtev. Vec o tem na delavnici.

Portal 7:7 nam pomaga torej izstopiti iz Zavesti Pomanjkanja in omogoca lazjo pot sprememb, na bolj harmonicen nacin – torej, da sam preporod ne poteka tako bolece. Mnogi lahko tudi opazite, da je vase zivljenje, ce ga pogledate cca 9 mesecev nazaj, da je bilo na trenutke bolece – lahko ste obcutili svoje Ponovno Rojstvo, vsak na svojem nivoju. Na delavnici nam bodo Mojstri in ostala Bitja Luci pomagali izravnati bolece transformacije in prejeli bomo Blagoslov, ki bo sluzil tudi vasim Prednikom in bodocim generacijam, da bodo osvobojeni Zavesti Starega Sveta.

Zakaj je delo s portali zares tako pomembno?

Kot sem ze v zapisu portala 6:6 omenila, Portali so kot Nebeska vrata, ki se odprejo ob dolocenih dnevih, planetarnih spremembah in nam ponujajo Orodja v obliki Kozmicnih zarkov, Energijskih zapisov in kod, Simbolov, Kozmicnih frekvenc,..ki nam pomagajo dvigniti naso Zavest (naso Vibracijo). Vec, ko bo prebujenih Ljudi, vec Luci bo na Zemlji in clovestvo bo imelo moznost hitreje in predvsem lazje stopiti na svojo Pot Srca in Duse. Zakaj? Vsak posameznik, ki se povezuje z izvornimi frekvencami in ki zivi sebe, svoje poslanstvo, postane kot Steber Luci in Podpore tudi vsem, ki si se niso upali ali znali stopiti nazaj k sebi. Na ta nacin postanemo Zavestni Kreatorji – Graditelji – Sidra Zavesti Prosperitete.

Na delavnici bo z nami delal Mojster Merlin – Merlin kot Ucitelj nas blagoslovi s svojo prisotnostjo, ko nastopi trenutek Velikih Sprememb v nasem zivljenju. Uci nas kako stopiti iz svojih ran in ziveti svoje Potenciale. Povezali se bomo tudi z Avalonom, Varuhi portala 7:7, Kraljem Arthurjem in njegovimi 12 Vitezi Okrogle Mize, Guineverre, Svecenicami Avalona, Krilatimi Zmaji. Vodeni bomo v svoje Templje Kreacije, se povezali s svojim izvornim DNK, podana bodo tudi kanalizirana sporocila. Povezali se boo tudi s svojim Svetim Gralom – o tem vec na delavnici sami.

Na delavnici bo se mnogo vec, namrec vedno je sproti vodena – kanalizirana – s strani Bitij Luci. Odprite Srce in prisluhnite Dusi ce ste vodeni, da se delavnice udelezite.

KRISTALNI ZVOCNI SPA

Tokrat bo z menoj na delavnici tudi Tjasa Cepus, ki nas bo spremljala s svojimi glasbili. Na samem zacetku delavnice bo uvodni Kristalni zvocni SPA, zatem vas bom skupaj z Vnebovzetimi Mojstri vodila skozi vizualizacijo. Tudi med samim zdravljenjem bomo imeli podporo Svetih glasbil.

Zvok ima izjemne zdravilne sposobnosti – s pomocjo zvoka imamo moznost spustiti in ozavestiti rane, ki so na nezavednem nivoju.


Tjaso spremljam ze nekaj casa in cutim jo kot izjemno cisto Kristalinsko Bitje Luci, ki ljudem pomaga stopiti v svojo Notranjo Moc s pomocjo Zvoka. Enega njenih poslanstev mocno cutim, da pomaga ljudem spomocjo zvoka graditi in stopiti v stik s svojim Kristalnim telesom, s pomocjo katerega sploh lahko sidramo tako visoke nivoje zavesti in frekvence, ki so nam dostopne sedaj. Za seboj ima ze kar nekaj poti, vendar njen cas delovanja prihaja v obdobju, v katerega smo zapluli z letom 2012. Tjasa je ena izmed novodobnih Ligthworkerjev, ki pomagajo Zemlji in clovestvu skozi prehod v 5.dimenzijo in dlje. Preko Tjase delujejo mnoga Bitja Luci, ki s pomocjo frekvenc zvoka pomagajo ljudem spustiti kar ne sluzi vec. Je Zvocna Alkimistka, saj se na njenem Zvocnem SPA-ju dogajajo mocne transformacije, s katerimi se ljudje osvobajajo lastnih omejitev.

Zelo se veselim najinega prvega skupnega sodelovanja in verjamem, da bova v bodoce se skreirali skupno dusno popotovanje.

 
Vec o Tjasi in njenem delu, si lahko preberete na povezavi:  http://zvocni-spa.si/
Najdete jo tudi na FB: Tjasa Cepus ali na mailu tjasa.cepus@gmail.com

Vabljeni, da se nama pridruzite, Hvala, da sledite sebi in hvala, da sluzite tudi drugim na njihovi poti prebujenja.

Prinesite s seboj svoje kristale, da se okopajo v zdravilnih zvokih in prejmejo svoj blagoslov. Lahko prinesete tudi steklenicko vode in jo potavite na oltar, ki ga bom pripravila – sluzila vam bo kot Blagoslovljena voda. Vam bom tudi povedala kako vse jo lahko uporabljate (blagoslov, ciscenje ipd).

‘V Luci in Namenu sluzimo skupaj.’

Z Ljubeznijo, Mateja & Tjasa.

Prijave OBVEZNE na mail mateya1@gmail.com ali 070 781 733 (sms sporocilo ‘Prijava 7:7’) – stevilo mest je omejeno. Ob prijavi prejmete na mail dodatne info in usmeritev.

KDAJ: cetrtek, 7.7.2016 ob 17h do cca 22h

KJE: Center sobivanja Vile ob poti, Puhtejeva 15, 1000 Ljubljana
CENA: 46 eur

Podrobnosti

Datum:
07/07/2016
Ura:
18:00 - 20:00
Cena:
eur46
Kategorij Dogodek:
, , , ,
Dogodek Tags:
, , ,

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več