16
september
17:00 — 21:00
Zvočni SPA
eur50
Loading dogodki
Loading dogodki
 • Ta dogodek je minil.

Lunin Mrk, Diamantne mreze Luci in Kristalni zvocni SPA

Septembrska mrka v letu 2016 sta izjemno darilo. Vpliv bo mocan, podprta bosta z izjemnimi planetarnimi pozicijami na nebu (merkurjeva retrogradnja,..) in nam s tem sluzila, da si pripravimo dobre duhovne temelje za nadaljnje zivljenjske poti.
 
Zakljucujemo dvoletni cikel poglobljene notranje rasti. Marsikaj se je porusilo in spremenilo do temeljev. Lahko je to na podrocju delovanja, sluzenja, druzinskih odnosov ali preprosto le nacin razmisljanja in resevanja izzivov. Povsod, kjer je se bila zastala energija, ki ne sluzi vec svojemu namenu, zeli vstopiti Luc in z njo nasa Svoboda.
 
Veliko odlocitev je bilo potrebno sprejeti v teh dveh letih.Verjetno lahko sedaj se bolje kot kadarkoli poprej, cutimo, da tokrat zbezati od sebe ne moremo. Energije leta 2016 nam sluzijo, da stopimo iz starih paradigm delovanja in misljenja, v svojo Svobodo: Svobodo Cutenja, Svobodo Delovanja, Ko-Kreacije.
 
Vse, kar bomo v mesecu septembru zdravili, transformirali, sidrali, bo zaznamovalo vsaj nadaljnjih 4-6 let. Poudarek je zopet na nasem vibracijskem nivoju, torej na nasi podzavesti, nezavednem nivoju, ki je nasa energijska-vibracijska podlaga, od katere je odvisno kaj kreiramo v zivljenju: dramo ali blagostanje.
 

September in njegovi mrki, nas bodo soocili z nasimi prepricanji, strahovi, omejitvami, ki jih imamo, povezane z Blagostanjem in Prosperiteto, lastno vrednostjo, kje in kako vidim sebe, svoje delo. Prejeli bomo vpogled v to, kako in koliko cenimo sebe: samospostovanje, ljubezen do sebe, vrednotenje sebe, postavljanje meja,… Ta vprasanja, obcutke imate lahko ze sedaj, saj smo ze v sencnem obdobju Merkurjeve retrogradnje in soncevega mrka, ki vabita iz nas nezavedne vzorce in prepricanja, ki nas oddaljujejo od nase Prosperitete. Poudarek je torej na notranjem delovanju in gradnji notranje vibracije – gradimo si duhovne temelje, na katerih bo nase Zivljenje lahko vzcvetelo.

Mrka v septembru sta torej darilo: prinesla bosta ekspanzijo duhovne rasti in blagostanja. Je pa tudi res, da ce bomo ohranjali svoje iluzije in omejitve, bomo doziveli ekspanzijo drame. Zatorej pogumno v izkusnjo, dovolimo si spustiti kar nas oddaljuje od Sebe in svojega namena tukaj na Zemlji…

Sidranje Diamantnih mrez Luci in Kristalni zvocni SPA

BOGINJA LUNE – LADY VENUS – AGARTHA – SHAMBALLA – BELA BRATOVSCINA LUCI – LADY NADA – KUTHUMI – LORD MERKUR IN OSTALI PLANETARNI SPIRITI – BOZANSKI DNK – KRISTALNO KRALJESTVO

Z nami bosta delali Boginja Lune in Lady Venus, vladarica Venere, ki bosta vodili potek sidranja energij.
Luna kot energija, je tista, ki obsvetljuje nase zelje, potrebe za naso duhovno izpolnitev. Je energija mame, negovanja, nezavednih nivojev. Venera predstavlja Prosperiteto, Pot nasega Srca in Duse, Zlato Zavest.
Kaj bomo prejeli na delavnici:
 • povezava z Avtenticnim Jaz-om
 • Lunini Templji in zdravljenje Lady Venus
 • sidranje kod Prosperitete
 • zvocni kristalni SPA
 • osvobajanje starih Paradigm Pomanjkanja in Zrtve
 • povezava z Templji Agarthe in Shamballe
 • kanalizirana sporocila Vnebovzetih Mojstrov in Bitij Luci
 • individualna zdravljenja in kanalizirana sporocila za udelezence
 • povezava s trenutkom stvaritve nase Duse s strani Matere Boginje in Oceta Boga
 • ciscenje DNK
 • prihod Diamantnih Otrok
 • Diamantni Kristalni Zarek – postati Eno z njim in z Bitji Luci, ki delujejo preko Diamantnega Zarka Luci
 • sporocila Lady Nade za vsakega udelezenca
 • sidranje Diamantne mreze Luci zase in celotni planet
To je le utrinek kaj vse bomo delali in prejeli kot darila na delavnici. Delavnica je sproti vodena, sproti kanalizirana, tako da v naprej nikoli ne vem kaj tocno bo vse bilo podano. Vsekakor pa vedno prejmemo mnogo daril on obilje blagoslovov, ki sluzijo posamezniku, da lazje stopi naprej v svojem procesu osebne rasti. Zelo verjetno boste vpliv cutili ze pred samo delavnico. Namrec, ko nasa Dusa ve, da smo pripravljeni na prejetje zdravljenja in Luci, se pricne energijska priprava fizicnega telesa, custvenega telesa, mentalnega telesa, duhovnega telesa in ostalih nivojev, za katere je prisel Bozanski cas zdravljenja. Vsak prejme tocno toliko, kolikor je pripravljen na dusnem nivoju, skladno z njegovim/njenim Bozanskim Blueprintom Duse. Ker so v septembru tudi mocni planetarni vplivi, ki poudarjajo delo na sebi – notranje delo – na vibracijskem nivoju, bo vsako zdravljenje in meditacija toliko bolj poglobljena.

Delavnico vodi tudi Tjasa Cepus – zvocna Alkimistka, ki nas bo popeljala skozi Zvocni SPA s svojimi Svetimi Glasbili. Zvok je ena izmed oblik Komunikacije Spirita, ki nas podpre pri zdravljenju in sidranju izvornih vibracij. Ima moc prodreti skozi najglobljih nezavednih nivojev in pomaga osvoboditi iz negativnih mrez luci. Še posebej zvok kristalov (kristalnih posod, lire, vilic, zvončkov) podpira tako nas kot tudi kristale na Zemlji ter dlje časa ohranja novo vibracijo. Zvocni SPA nam bo pomagal lazje spuscati in zdraviti nezavedne nivoje, vzorce in predvsem graditi temelje Nove Zavesti.

O Tjasi in njenemu delu:
Tjasa je izjemno cisto Kristalinsko Bitje Luci, ki ljudem pomaga stopiti v svojo Notranjo Moc s pomocjo Zvoka. Enega njenih poslanstev mocno cutim, da pomaga ljudem spomocjo zvoka graditi in stopiti v stik s svojim Kristalnim telesom, s pomocjo katerega sploh lahko sidramo tako visoke nivoje zavesti in frekvence, ki so nam dostopne sedaj. Za seboj ima ze kar nekaj poti, vendar njen cas delovanja prihaja v obdobju, v katerega smo zapluli z letom 2012. Tjasa je ena izmed novodobnih Ligthworkerjev, ki pomagajo Zemlji in clovestvu skozi prehod v 5.dimenzijo in dlje. Preko Tjase delujejo mnoga Bitja Luci, ki s pomocjo frekvenc zvoka pomagajo ljudem spustiti kar ne sluzi vec. Je Zvocna Alkimistka, saj se na njenem Zvocnem SPA-ju dogajajo mocne transformacije, s katerimi se ljudje osvobajajo lastnih omejitev.
Vec o Tjasi in njenem delu, si lahko preberete na povezavi:  http://zvocni-spa.si/
Najdete jo tudi na FB: Tjasa Cepus ali na mailu tjasa.cepus@gmail.com

O Mateji in njenemu delu:
Sem intuitivna energetska terapevtka, nosilka sporočil Zlatih Orakeljskih Ključev, medij, posrednik med vidnim in nevidnim. Eden izmed mojih poslanstev je pokazati ljudem pot do Srca, ga odpreti in stopiti na njegovo pot. Od malih nog sem potovala med različnimi svetovi in se pogovarjala z Bitji, ki jih moja okolica ni zaznavala. Ljudem prenašam njihova sporočila in pomagam ponovno povezati s svetovi in dimenzijami, ki sobivajo z nami in so človeškim očem nevidna. Vodena sem s strani vnebovzetih mojstrov, angelskega kraljestva, vilinskega kraljestva, zmajev, kraljestva narave in ostalih Bitij Luči. Povezava in način dela se mi konstantno spreminjata, skladno z mojim delom na sebi. S svojim delom želim ljudem pomagati se spomniti, da imajo v sebi vir moči in modrosti s katerimi si lahko pomagajo osvoboditi blokade in živijo življenje, ki si ga želijo. Stopiti v stik s samim seboj, svojim srcem saj le na ta način lahko kreiramo v polnosti in popolnoma v svoji Moči. Predvsem pa si prizadevam vsakomur ponuditi orodje, s katerim si lahko sami pomagajo.
Vec o Mateji in njenem delu, si lahko preberete na povezavi: http://matejajager.blogspot.si /
Najdete jo tudi na FB: MatejaJager ali na mailu mateya1@gmail.com

Kaj je Diamantni zarek in kaj so Diamantne mreze Luci?

Diamant nosi izjemno visoko frekvenco Luci, namrec v diamantu so zdruzeni cisto vsi zarki/frekvence Kozmosa-Univerzuma Luci. Predstavlja Najvisje Duhovne Potenciale. Vibrira s stevilom 9. Clovestvu je bil podarjen s strani Bitij Luci kot milost in blagoslov, da lazje spustimo iluzije in prepricanja, ki nas omejujejo in drzijo v Zavesti Pomanjkanja in Zrtve. Predstavlja Mojstrstvo Zivljenja in zmoznost dviga nad vzorci. Mojstrstvo zivljenja pomeni brusiti sebe s pomocjo izkusanja zivljenja – izkusenj in ucenja kaj je tisto, kar nas izpolnjuje, tako materialno in duhovno. Dovoliti si materialno prosperiteto, je ravno tako pomemben aspekt, kot tudi duhovno Obilje. Ljudje smo fizicna bitja, smo del materije – nasa Dusa (energija) je utelesena v materijo (fizicno telo) in dopustiti sebi ziveti prosperitetno zivljenje, pomeni dovoliti si dojemati vse v zivljenju, kot del Duhovnega.

V septembru bomo prejemali ogromno dispenzacij diamantnih frekvenc, kot pomoc zgraditi sebi trden duhovni temelj, s katerim bomo lazje zaziveli Prosperiteto in Obilje posameznika. To bo tudi del nasega sidranja na delavnici, mnogo vec informacij bo podeljeno s strani Vnebovzetih Mojstrov udelezencem.
Delavnica bo intenzivna, zato vam priporocam, da si vzamete vsaj en dan za integracijo in pocitek. Vsak prijavljeni prejme pred delavnico na mail dodatno gradivo, katerega bom sestavila in spisala, ki vam bo sluzilo kot pomoc pri integraciji in delu na sebi. V gradivu bo tudi kanalizirano sporocilo Bitja Luci (angel, nadangel, vnebovzeti mojster,..) – vas vodnik in ucitelj.

Prijave so zato OBVEZNE na mail: mateya1@gmail.com ali tjasa.cepus@gmail.com do zasedbe mest.

DARILO UDELEZENCEM

Vsi udelezenci prejmete tudi darilo iz najine strani in sicer Tjasa vam bo podarila njen zvocni posnetek, Vibracije ljubezni. Posnetek vas bo podprl, kadarkoli boste to potrebovali. S poslusanjem boste lahko prisli v polje ljubezni in sproti transformirali, kar ne potrebujete vec. Brezpogojna Ljubezen je tista, ki najmocneje zdravi in osvobaja.
Poleg zvocnega posnetka, prejmete z moje strani kanaliziran simbol/kljuc z kanaliziranim sporocilom. Simboli so Sveti Jezik Spirita, ki nam pomagajo dvigati vibracijo in priti v stik s svojimi Visjimi Potenciali. Vam bom tudi napisala kako ga lahko uporabljate, pri cem vam sluzi,…

Veseliva se skupnega kreiranja in sidranja z vsemi vami. Ko smo zdruzeni v skupnem Namenu, sluzimo tako sebi, kot tudi Kolektivnemu Nivoju. Gradimo boljsi svet zase, za celotni Planet.
Hvala Vam!
Z Ljubeznijo in Hvaleznostjo v Srcu, Mateja in Tjasa 
 

DELAVNICA V CELJU 
Kdaj: petek, 16.9.2016 ob 17h
Kje: tocno lokacijo prejmete ob prijavi
Cena: 50 EUR
Prijava: mateya1@gmail.com ali tjasa.cepus@gmail.com

DELAVNICA V LJUBLJANI
Kdaj: nedelja, 18.9.2016 ob 16h
Kje: Center sobivanja Vile ob poti, Puhtejeva 15, 1000 Ljubljana
Cena: 50 EUR 
Prijava: mateya1@gmail.com ali tjasa.cepus@gmail.com

Organizer:
Mateja Jager in Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki