20
december
20/12/2016 09:00 — 06/01/2017 20:00
Zvočni SPA
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA:  Vabilo na individualne zvočne kopeli

Zvočne kopeli nas popeljejo v stanja zavesti, ki jih morda še ne poznamo. Odpirajo naše globine zaznav, čutenj, misli, čustev in delujejo na fizični nivo, na naše zdravje. V kombinaciji z masažo se dopolnijo v razvajanje.

Gre za čudovit zvok gongov, kristalnih posod, vilic, tibetanskih posod in drugih nenavadnih instrumentov.

KRISTALNI ZVOK
Kristalni zvok nas podpira, da smo uglašeni na visoko frekvenco luči, kjer vladajo drugačni zakoni drugih dimenzij. S podporo zvoka se lahko naša telesa nahranijo čiste izvorne ljubezni in nas vodijo v subtilna stanja nedotaknjenih čustev, misli, stanj v naši podzavesti, ki se lažje rahljajo in transformirajo v nove temelje. Hkrati zvok širi elektromagnetno valovanje naših živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali. Občutek je, kot da bi elektrika prešla v naša telesa. S tem se lahko aktivirajo tudi mnoge nenavadne zaznave in ‘čudežne moči’.

Praznični dnevi nas podpirajo v spuščanju starega, v teh dneh pregledamo naše odhajajoče leto in se posvetimo novim navdihom v naslednjem letu. Je čas Božiča, vstajenja in življenja, ko se ponovno prerodimo. To so posebni dnevi s posebnimi energijami, ki jih lahko uporabimo za delo na sebi, lažje in lahkotneje nam bo šlo. Idealno za individualne seanse.


pojoče srce glasbil
Individualne terapije delujejo konkretno in močneje (saj ste sami v prostoru) na vaš namen in ga močno podprejo, da se utelesi.

   Kje? Zvočni SPA Celje
Kdaj? po dogovoru
med 20.12.in 28.12.2016
Izvaja Tjaša Cepuš
 

IN ŠE: Vsi, ki pa želite to zvočno kopel podariti še komu z nakupom darilnega bona, se kasneje za vašo seanso obračuna 20% popust.

Prijavite se na info@zvocni-spa.si .

Individualna zvočna aktivacija – 90 min

je namenjena posamezniku, ki se želi poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju. Instrumenti pripeljejo osebo do stanja, v katerem se počuti varno, se sprosti in odpira čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred tretmanom se izvede kratek pogovor z udeležencem, da se ta pripravi na spremembe in ozavesti travme ter ostale izkušnje in misli, ki mu krojijo določeno situacijo v življenju. Glede na posameznikov namen se dogovorimo, kako se bo seansa izvajala in določimo vrsto seanse, odvisno od trenutne potrebe posameznika. Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli človek začuti, da je pripravljen na spremembo. Izvaja se lahko vsakomur.

Čas trajanja:  90 min
Cena: 55 Eur

Reševanje konfliktov z zvokom

poteka glede na pogovor s posameznikom različno. Posameznik lahko izbira med lastnim igranjem ali mojim igranjem na instrumente ob izražanju različnih konfliktov skozi zvok. Gre za delno metodo postavitve družine, kjer posameznik z zvokom postavlja svoje odnose, konflikte in jih skozi čustva rešuje. Globoko spoznanje lahko spremeni celotno situacijo v življenju.

Čas trajanja: 60 min
Cena: 55 Eur

Zvočno utonjevanje s kristalno liro
Je edinstvena izkušnja. Vibracije kristalne lire nas ponesejo v izjemno visoko frekvenco stanja zavedanja in bivanja. Kristalno liro je ustvaril Gaudry Normand iz Kanade. Ustvarja neparalelno harmonijo, ki jo lahko čutimo kot lahkotnost, relaksacijo. Kristali transformirajo našo zavest in zavedanje. Vibracijo ohranjajo še nekaj časa po posameznem tretmanu.

Čas trajanja: 60 min
Cena: 80 Eur (praznični 20% popust – cena je 64 Eur)

Celostna masaža zdravilnih rok in zvoka energetskih instrumentov ® 70 min

je namenjena ljudem, ki želijo celostno uravnati hrbtenico, odstraniti morebitne napetosti v njej, hkrati pa podpreti zdravje in srečo s pomočjo zvokov energetskih instrumentov. Terapevtska masaža hrbta stimulira lahkotni pretok živčnih impulzov v telesu, z dotikom rok in zvočnim valovanjem pa hkrati odpira energetske kanale, pomembne za uravnoteženo delovanje posameznika. Posameznik globoko doživlja sebe in svoje namene v življenju lahkotno spreminja v realnost.

Čas trajanja: 70 min
Cena: 55 Eur
***

IŠČETE DARILO?
NOVOLETNI DARILNI BONI
Je čas, ko je ljudem pomembno, da se ponovno odprejo sebi in razumevanju življenja. Še posebej, da ga začnejo živeti. Ko jim želite pokloniti poseben dar, bodo zagotovo zadovoljni z darilom, ki jih podpira na poti najti samega sebe, svoje notranje zadovoljstvo, srečo, zdravje, bogastvo, talente, svoje življenje. Podarite jim možnost sprostitve, globokega razumevanja sebe, prebujanje in doživljanje živosti in radosti fizičnega telesa. Prav tako omogočite sodelavcem na njihovi poti do boljšega počutja in zdravja!

Podrobnosti

Začetek:
20/12/2016 @ 09:00
Zaključek:
06/01/2017 @ 20:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:

Prihajajoči dogodki

23
avgust

Prvi Spinal Flow Retreat v Sloveniji

23/08/2024 16:00 — 25/08/2024 16:00
@ Individualne zvočne kopeli ob močnih prazničnih dneh
Preberite več