09
marec
09/03/2015 17:00 — 13/03/2015 21:00
Zvočni SPA, Nušičeva 5, Celje
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni SPA: Vabilo na individualne zvočne seanse in reševanje konflikta z zvokom

Kje? Celje, Zvočni SPA Kdaj? Ponedeljek, 9.3. – petek, 13.3.  popoldan  – vsak dan po dogovoru Izvaja Tjaša Cepuš

Zvočne terapije nas popeljejo v stanja zavesti, ki jih morda še ne poznamo. Odpirajo naše globine zaznav, čutenj, pa tudi misli, čustev in delujejo na fizični nivo, na naše zdravje. V kombinaciji z masažo se dopolnijo v razvajanje in podporo našem celotnem bitju, da okrepi svojo notranjo moč in energijo ter prejema več informacij z višjega nivoja zavesti.
Sploh pa gre za čudovit zvok gongov, kristalnih posod, vilic, tibetanskih posod in drugih instrumentov.
Individualne terapije delujejo konkretno in močneje (saj ste sami v prostoru) na vaš namen in ga močno podprejo, da se utelesi.
Reševanje konfliktov z zvokom poteka glede na pogovor s posameznikom različno
Prijavite se na info@zvocni-spa.si .
***

Individualna zvočna kopel – 75 min

je namenjena posamezniku, ki se želi poglobiti vase v popolnem miru in energetsko varnem okolju. Gong pripelje osebo do stanja, v katerem se počuti varno, se sprosti in odpira čustvene, miselne in fizične blokade v celicah. Pred tretmanom se izvede kratek pogovor z udeležencem, da se ta pripravi na spremembe in ozavesti travme ter ostale izkušnje in misli, ki mu krojijo določeno situacijo v življenju. Tretma se lahko izvede večkrat, kadarkoli človek začuti, da je pripravljen na spremembo. Je močan in navadno zelo učinkovit. Izvaja se tudi le za globoko sprostitev. Izvaja se lahko vsakomur. Na kopeli se uporabljajo različni instrumenti – gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, bobni in ostalo.

Cena: 60 Eur (popust za vse udeležence zvočnih kopeli 50 Eur)

Individualna zvočna kopel – 30 min

Je namenjena globoki sprostitvi posameznika z zvoki višjih frekvenc – kristalnih pojočih posod, tibetanskih pojočih posod in zvončkov. Kristalni zvok (posode so narejene iz kristala kamene strele) hitro prenaša informacije v naše telo, ga čisti in postavlja na subtilnejše frekvence. Kopel je dobrodošla za vse, ki že prebujajo svoje zavedanje.

Cena: 25 Eur

Podrobnosti

Začetek:
09/03/2015 @ 17:00
Zaključek:
13/03/2015 @ 21:00
Kategorije Dogodek:
, ,
Dogodek Tags:
, , , , , , , ,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki