04
november
04/11/2019 08:00 — 14/11/2019 17:00
Darilo zate: Dušni CD
180eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Zvočni zapis vaše duše – Dušni CD

Zvoke kanalizira: Tjaša Cepuš
Snemano: Tjaša Cepuš

Zvočni zapis, ki ga prejmete, je energetski zapis frekvenc, s pomočjo katerih lahko zaznate in slišite moč vaše duše, vašega dušnega izvora in poslanstva. CD vam omogoča, da se ponovno sprejmete v vsej svoji veličini, v vsem, kar ste prišli živeti na Zemljo in da se spomnite, kdo dejansko ste. Vi, kot bitje, vi, kot svetlobno telo.
Z vsakim zvokom, ki se predvaja na CD-ju, se lahko odpira tisti del vaše zavesti v telesu, ki ste jo zaradi načina življenja in drugih razlogov malce zaprli. S poslušanjem se prične vaša zavest širiti, širi se spomin na vse, kar ste nekoč že poznali. To vam lahko omogoči novo kvaliteto bivanja. Vsakdanje življenje ni več rutinsko, ni več vsakdanje, ampak se zliva vanj čarobnost vašega dušnega navdiha in vodstva, kar s to glasbo tudi prepoznavate.

Dušni CD je ustvarjen s pomočjo vašega dovoljenja in naročila, da lahko pogledam v vaš energetski zapis in da prenašam s pomočjo zvoka z njega vse informacije, ki jih v danem trenutku lahko sprejmete in so v najvišje dobro za vas. Vaša glasba, ki jo izvajam s kristalnimi posodami, kristalno liro, flavto, bobni, ropotuljicami, tibetanskimi posodami, gongi in drugimi instrumenti, se tako posname na CD in jo lahko poslušate kadarkoli, priporočljivo je večkrat.

Ko se odločite poslušati te zvoke, bodite v miru in sami, uredite si prostor tako, da vam bo najbolj udobno, se ulezite, podajte namero za prejemanje vseh dušnih informacij, ki ste jih pripravljeni slišati, prepoznati in udejanjati v tem trenutku, prižgite si svečko in se prepustite vsem zvokom. Po nekem času poslušanja se vam bo tudi vaše življenje pričelo spreminjati, saj boste bolj slišali vaše notranje vodstvo.

Za izvedbo potrebujem še nekaj vaših podatkov:

  • Ime in priimek
  • Rojstni datum
  • Naslov, kamor vam pošljem CD

CD prejmete po pošti v roku 1 tedna od naročila.

Kaj dobite?

– 60 minutni CD
– Navodila in kanalizirano sporočilo za vas

Cena
180 Eur.

CD-je bom snemala od 4.11. do 14.11.
Za naročilo pokličite na 031 568 711.

Da se vaše telo spomni, vaša zavest tudi.

Z ljubeznijo.

Podrobnosti

Začetek:
04/11/2019 @ 08:00
Zaključek:
14/11/2019 @ 17:00
Cena:
180eur
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , , , ,
Organizer:
Zvočni SPA

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več