21
junij
18:30 — 22:00
Čarobni večer poletnega solsticija
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Tjaša Cepuš – zvočna alkimistka  in Saša Krušnik -učiteljica joge plesa

Te vabiva na

Čarobni večer poletnega solsticija

KDAJ: ob 18.30 uri do poznega večera

KJE: Na vrtu  – Migojnice 41, 3302 Griže

ZATE:  Na večeru poletnega solsticija, ko ima sonce največjo moč, bomo prisluhnili svojemu srcu in namenu naše duše. Da bomo lažje prisluhnili sebi in šepetu srca, bomo najprej pripravili  telo in um. S pomočjo nežnega, mehkega raztezanja  joge plesa, bomo sprostili telo in mu omogočili prost pretok energije. Brez skrbi, joga plesa je primerna za vsakogar. Ob čudovitih melodijah se bomo spojili z vibracijami manter, povabili energijo v telo in ga pripravili na sprejemanje močne energije poletnega solsticija. Po starodavnem verovanju, je ta večer energijsko najmočnejši večer v letu tudi naša telesa so zelo dojemljiva za sprejemanje energijske podpore.  Poletni solsticij nas podpira pri iskrenosti do sebe in pri iskanju in manifestaciji namena našega poslanstva.

Po odpiranju telesa, nas bo Tjaša Cepuš popeljala na potovanje s pomočjo čudovite zdravilne zvočne kopeli in meditacije s pomočjo katere bomo zaznavali  povezavo z vsem, kar smo, torej z našo dušo, ki je svobodna in želi živeti tu na Zemlji preprosto, lahkotno. Ob poslušanju zvoka bomo prišli v frekvenco alfa ali celo theta stanja, stanja globokega miru. Takrat se širi elektromagnetno valovanje živčnih celic, ki pričnejo v možganih tkati nove poti, nove mreže in aktivirajo tiste dele, ki so do sedaj spali, kot občutek elektrike. Vstopali bomo v našo podzavest in se osvobajali vseh strahov, misli, negativnih vzorcev, prepričanj, čustev, ter energetskih blokad ob pomoči instrumentov kot so kristalne posode, kristalna lira, zvončki, ropotuljice, pa tudi gongi. Sproščujoče in doživljajsko bo.

Še posebej se bomo posvetili odpiranju srčne čakre. Junij je po tradicionalni kitajski medicini namreč čas srca in čas radosti ter druženja. Prav zato bomo večer nadaljevali s tkanjem novih čarobnih vezi   ob soju ognja, vonju sivke in svetlobnih odsevih vodne gladine.

POKLONI SI ČAROBNI VEČER !

SAŠA KRUŠNIK  IN  JOGA PLESA:  Sem učiteljica joge plesa in učim kako najti stik s svojim telesom, mu prisluhniti,  ga negovati in iz takšnega izhodišča lažje  stopati v odnose  z drugimi. Joga  plesa, je čudovita, mehka zvrst joge in plesa, ki odpira telo življenjski energiji. Združuje trojstvo telesa, uma in duha z elementi joge, meditacije, plesa in poslušanja manter. S pomočjo gibanja v nas prebuja milino, mehkobo, senzualnost, notranjo harmonijo, kakor tudi potrebno odločnost in samozavest. S pozornostjo na dihu, ki se povezuje z gibanjem telesa, vzpostavimo stik za delovanje iz tišine v naši notranjosti. Primerna je za vse.

TJAŠA CEPUŠ IN  ZVOČNI SPA:  Podjetnica, Umetnica, Glasbenica, Zvočna alkimistka, Učiteljica, Maserka. Sem Mojstrica kreacije prostora, kjer lahko ljudje najdejo svojo lepoto, Sebe. Podpiram vas pri sproščanju vsakdanjega ali večjega stresa, neprijetnih čustev in miselnih prepričanj, pri zaupanju intuiciji, jasnosti v odločitvah, lastni kreaciji in pri uživanju vsakodnevnega življenja, skozi visoko vibracijo zvoka in dotika. Moj moto je: Kar kreiraš, naj je dobro za človeštvo, planet in vesolje. Zame največje darilo zvoka, s katerim ustvarjam, so sijoče oči ljudi po zaključeni seansi. Sijoče oči so znak, da sem z zvokom prebudila in oživila radost, ljubezen, moč, mir.

plakat2

Podrobnosti

Datum:
21/06/2018
Ura:
18:30 - 22:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
Organizer:

Prihajajoči dogodki

10
julij

Zvočni SPA - Moč vulkana

18:30 — 20:00
@ Dvoran’ca Žalec
Preberite več