16
januar
18:00 — 20:00
Angelska popotnica v 2019 : Vzhaja novi Jaz
33eur
Loading dogodki
Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Vabilo na dogodek

ANGELSKA POPOTNICA v 2019 : Vzhaja novi Jaz

z Ružico Šket, angelska terapevtka in Tjašo Cepuš, zvočna alkimistka

Pa smo v novem! 🙂
Če še niste pričeli vašega novega poglavja, pričnite sedaj. Pripovedujte nove zgodbe, razmišljajte in delujte drugače. Z vami so angeli čudežev.

Kot smo že zadnjič začutili, višja bitja zavesti nas vedno negujejo kot otroke, da ne zaidemo v ‘težave’ in da se naučimo tistega, kar se je naša duša prišla naučiti. Hkrati pa, da podelimo naše darove svetu.

Kako se bomo počutili v tem letu, kaj bomo živeli in v kakšni realnosti? Kaj vam šepetajo angeli? Kako vzhaja vaš novi Jaz?

Iz beneškega … dobrodošli v nebeško… 🙂

Toplo dobrodošli že na drugo, nadaljevalno meditacijo z angeli ob spremljavi kristalnih zvokov, na angelski reading za skupino in sporočilca iz onostranstva.

Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Z nami bodo kristalna lira, kristalna simfonija, kristalne posode in še kaj…

IMG_0080.JPGruzica.jpeg

Kako bo potekal dogodek?

Skozi angelsko meditacijo in zvoke vas bova vodile v zavedanje, ki ste ga morda pozabili. Odpuščali bomo staro in prejemali napotke za novo.
Leže boste lahko slišali svoje vodnike in svojo dušo, zapis, ki vas bo podprl na vaši poti. Čimbolj bomo iskreni do sebe, tem lepše bomo živeli. Ta sporočilca vas bodo podprla in pomagala k vašem uspešnem življenju.

Tokrat bomo delali v dopoldanskem času.

Toplo dobrodošli.

KDAJ? sreda, 16.1. ob 18ih
KJE? Zvočni SPA – OM yoga center Celje, Kidričeva 24 (Tehnopolis, 2.nadstropje)

Prijave – tjasa.cepus@gmail.com ali ruza.sket@gmail.com do 15.1. .

Vstop 33 Eur .

S seboj potrebujete armafleks in deko.

Dogodek je edinstveni, bodo pa še nadaljevalni vsak mesec v tem letu.

Se veseliva vseh dušic!

Tjaša in Ružica

Ružica Šket:
Pomagam vsem, da prejmete podporo angelov in vere, da se zavedate da ste vredni, da zmorete in da so čudeži za vse nas ljudi in zdaj je pravi čas za ČUDEZE …

https://facebook.com/angelskaakademija

Tjaša Cepuš:
Z zvokom ustvarim polje, kjer se počutite varno, da se lahko sprostite, dvignete v vašo višjo vibracijo in odpustite vse, kar ni vaše.
www.zvocni-spa.si

Podrobnosti

Datum:
16/01/2019
Ura:
18:00 - 20:00
Cena:
33eur
Kategorije Dogodek:
, , ,
Organizer:

Prihajajoči dogodki