Torkov dobrodelni dogodek za uporabnico varne hiše je obdaril mnoge…

V torek, 30.6. smo izvedli poseben dobrodelni dogodek, ki je bil namenjen pomoči uporabnici varne hiše, ki je dolgo let doživljala hudo psihično nasilje, zdaj pa je zbrala  pogum in odšla od nasilnega odnosa ter psihičnega poniževanja moža, a še vedno potrebuje denar za preživetje. Dogodek je podarila jasnovidka Elena Seničar, ki je ustvarila izjemno predavanje o medosebnih odnosih in ozavestila pomembnost pravilnega delovanja moškega in ženske v svojih vlogah. Daril je bilo mnogo, izvedlo se je žrebanje, v katerem je Elena poklonila posebne ikone, bone in razveselila mnoge. Organizatorka Tjaša Cepuš je ob koncu podarila še kratko zvočno kopel z gongi in kristalno posodo ter pripomogla k dobri energiji udeležencev.  Ob koncu je Elena Seničar poklonila posebno ikono uporabnici varne hiše, prav tako sta Tjaša in Elena uporabnici varne hiše in predstavnici varne hiše, ge. Simoni Grdina, izročili donacije na licu mesta.  Zahvala gre vsem udeležencem, predstavnici varne hiše, in donatorjem – NT&RC d.o.o.,  Osrednji knjižnici Celje, Reklama Celje d.o.o. . 

Slika, iz leve proti desni : Simona Grdina, Tjaša Cepuš, Elena Seničar

***

In še izjemna zahvala gospe Marije (ime je izmišljeno) po dogodku:

»Najprej bi se rada zahvalila za vso vašo pomoč, čeprav je beseda HVALA premalo. Hvala za vse lepe besede, ki mi dajejo moč za naprej. S takšno preteklostjo, kot je moja, se je težko postaviti na trdna tla. Srčno upam, da bom zmogla narediti veliko več zase – za človeka vredno življenje, kot sem do sedaj. Žal se nisem zavedala, da si svojo usodo lahko krojim sama. Ker pa sem preveč želela ugajati drugim, jih zadovoljiti, ker sem s tem mislila, da bom zadovoljila sebe, sem zaradi tega izgubljala sebe.
Vsak ima svojo bolečino in preteklost ter potrebuje svoj čas, da se zave – da za vsakega sveti zvezda in da po dežju posije sonce. Ni več pomembno koliko let je minilo, važno je, da se je odhod od doma zgodil in da sem zmogla ta korak. S težkim korakom sem vstopala v prostor Osrednje knjižnice, kjer se je zgodilo predavanje in gong kopel. Kasneje, skozi predavanje in gong kopel, sem spoznala, da je bil ta strah, stiska odveč.
Sedaj spoznavam, da sem ženska, ki je vredna. Da je nekomu le mar zame, da se poberem iz trnja in pelina. Tudi sebi postajam pomembnejša.
Rada bi se iz srca zahvalila vsem ljudem, ki so darovali svoje prostovoljne prispevke! Denar bom porabila za urejanje svojega življenja.
Posebej bi se rada zahvalila organizatorki dogodka Tjaši ter predavateljici Eleni. Začutila sem vajino iskreno željo, da mi uspe v nadaljnjem življenju narediti nekaj več zase in da sem lahko srečna in vredna. Srčno upam, da mi uspe. Nikoli ni prepozno narediti korak naprej.
Za vse še enkrat hvala!«
                                                                    Marija
dobrodelni dogodek 1 P1060930 P1060942obcinstvo P1060908 P1060935
© 2017 Zvočni SPA
na vrh
Sledite me na: