Naj vas letošnji prazniki podprejo v vašem smehljaju, bogastvu sebe in ljubezni…

Darilce, ki nahrani tvojo dušo in telo na poti

Ko potuješ v naravo, službo ali k svojim najdražjim, poslušaj preko USB ključka KRISTALNO PESEM z odprtim srcem, s tistim, ki sliši…

Ustavi se, začuti prostor, kjer se nahajaš, odpri lonček  izbrane granole in v miru pojej izbrani okus. Izbiraš lahko med 3 slovenskimi tradicionalnimi sladicami  (OREHOVA POTICA, GIBANICA ali vegi JABOLČNI ŠTRUDELJ) brez dodanega sladkorja, z Omega3 v pakiranju TO GO.

Pristen okus, vonj po sladici in zvok zdravilnih kristalov  te bo objel, pričaral praznično vzdušje polno ljubezni, radosti, življenja. Takrat vizualiziraj svojo NOVOLETNO ŽELJO, premagaj ta negotovi čas, strah in osvojil-a boš napredek … za izpolnitev tvoje želje.

To darilo  je 100% slovenski produkt narave. 

Zvok  kristalov za to darilo je ustvarila umetnica in alkimistka  Tjaša Cepuš (ZVOČNI SPA) kot prispevek za lažje globoko zaznavanje višjih vibracij tega sveta, ki zdravijo in osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca Ljubezni.

Ekskluzivne granole z okusom Slov. tradicionalnih sladic prihajajo izpod rok Romance Rečnik, ki z vso ljubeznijo do narave kmetuje vse od leta 1999 v sožitju z naravo na Ekološki način.

DARILO TRADICIJE ZA SODOBEN NAĆIN ŽIVLJENJA – ČAROBNIH NOVOLETNIH PRAZNIKOV

Cena: 29Eur (za 3 Eko granole in usb ključek s kristalno pesmijo)

Naročilo: info@zvocni-spa.si in info@ludus-naturae.com

Individualni zvočni posnetek

Zvok pomaga, da se lahko hitro vaši najdražji globoko sprostijo, uravnovesijo energijo in odpustijo določene zastale energije, ki onemogočajo kvaliteto življenja.

Ko pride tisti trenutek in zaradi dela ne uspejo priti na individualno zvočno kopel, se lahko prav tako obrnejo name, in sicer:

za hitro razrešitev situacije, v kateri so se znašli in za hitro poglobitev vase jim na podlagi  opisane situacije posnamem zvok, ki jih bo podprl. Poslušajo ga lahko kadarkoli, ko imajo čas.

Zvok je ustvarjen z namenom, da se sprostijo blokade v zvezi s situacijo, hkrati je narejena podpora ljubezni.
S pomočjo vokala in instrumentov prenesem energije, ki so potrebne za njihovo  ‘okrevanje’ in ko poslušajo posnetek, te energije lahko vzpostavijo ponovno harmonijo.
Lahko pa je le za globoko sprostitev, da si ta posnetek vrtijo večkrat.

20 min
Cena: 25 Eur

Zvočni zapis Utonjevanje  – na USB ključku

Čudovito darilo za vse, ki si želijo globoko sprostiti.

Zvočni zapis je energetski zapis frekvenc, s pomočjo katerih  lahko  v vašem telesu postanete bolj prisotni. S poslušanjem zapisa so lahko vaše izvorne kode lahko uslišane in prepoznane s strani vaše duše in telesa na zavedni ali nezavedni ravni. Večkrat ko poslušate CD, več možnosti je, da se frekvence prenesejo v vaše telo, s tem pa se vaše izvorne kode v telesu pričnejo opolnomočati. To pomeni, da postajate vse bolj živi in prisotni, hkrati pa začenjate sprejemati in uživati življenje ter ga dejansko živeti vsak trenutek, kjerkoli in s komerkoli ste. V miru, ljubezni, radosti ter ostalimi čustvi, ki nosijo v sebi živost in moč, kot so ranljivost, kreativnost, pogum in svoboda.

Cena: 17 Eur (skupaj s ključkom in poštnino)

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

    Čas je ZDAJ.

    Zvočni SPA vas vabi, da ga obiščete in se v njem celostno prebudite – zaveste se moči in strasti svojega telesa in duha.

    Kontaktirajte me