VABILO NA ZVOČNI SPA V CELJE

Dragi vsi,

z veseljem vas ponovno vabim v Celje, kjer se bomo sproščali, navdihnili in postali lahkotnejši z zvokom… 

KDAJ? sreda, 28.9. ob 18.30 do 20.00
KJE? Celje, točen naslov ob prijavi
PRISPEVEK? 25Eur
PRIJAVA? Izpolnite spodnji obrazec ali pišite na info@zvocni-spa.si . Prijava velja z vplačilom prispevka na TRR –Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p., Borova 12, 3000 Celje , TRR: SI56 6100 0000 8632 183 . Namen: Zvočni SPA Celje 2809

Se srčno veselim!
Aloha,

Tjaša

***

Zvočna terapija je močna, učinkovita metoda za zmanjševanje stresa, čustvene ali fizične bolečine in prinaša originalno frekvenco zdravja na celični ravni.’ Jonathan Goldman

Zvočni SPA prinaša holističen pristop k zvočni kopeli, skupaj z izpolnjevanjem posebnega želenega namena za udeležence in z globoko meditacijo, vajami dihanja in občutkov izpolnitve. Udeleženci, ki se želite sprostiti, se popolnoma predate zvoku, ki vas popelje v stanje globoke sproščenosti, umirjenosti, notranjega miru, radosti in spokojnosti. Ena ura poslušanja zvokov je enakovredna do 8 uram spanja. Leže se predajajo zvokom vrhunskih glasbil –  visokovibracijskih kristalnih skled, kristalne lire, indijskih piščali, monokorda, malega bobna, vokala in drugih inštrumentov. Ob koncu skupinskega srečanja je čas za izmenjavo skupnih izkušenj in odprt prostor za posebna kanalizirana sporočila. Med zvočno kopeljo lahko  transformirate svoja čustva in misli; zvok harmonizira možganske valove, tako da postanete globoko sproščeni in je vaše življenje lahkotnejše.

Zvok lahko ima različne učinke:
– pomladi telo – poveča intuicijo in ozaveščenost
– izboljša komunikacijo in odnose – podpira boljšo
koncentracijo
– omogoča globoko doživetje na vseh nivojih – sprošča čustvene blokade
– sprošča misli (postajamo opazovalci svojih misli) – prinaša radost

Iz dogodka v Ljubljani, Tjaša Cepuš in Jaka Treven

Prijava na dogodek

  V primeru, da organizator dogodka ni Zvočni SPA, prijava s tem obrazcem ni potrebna, saj se je potrebno prijaviti na dogodek pri organizatorju (povezavo najdete v vsebini dogodka).

  Naslov

  Pošta in kraj

  E-naslov

  Kontaktni telefon

  Naziv in naslov pravne osebe (za izdajo računa)

  Davčna številka

  Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

  Dragi vsi,

  Tokrat vas vabim na malce drugačen zvok, kopel… Kot veste, že nekaj časa sodelujem z različnimi glasbeniki, saj je glasba tudi moje področje. Čeprav po končani osnovni šoli klavirja nisem dosti igrala, sem ohranila to ljubezen v sebi in v ta namen priredim tudi takšne zvočno-glasbene dogodke.

  Hvaležna sem, da tokrat sodeluje z mano Lucijan Cetin, pianist, o katerem si lahko preberete več spodaj. Z Lucijanom sodelujemo ob izjemnih dogodkih Zgodbe ajdovskih jam, Zavoda Svibna in Kulturnega društva Fabularij in vsi skupaj prenašamo že nekaj časa stare slovenske običaje med ljudi. Da se spomnimo tudi teh slovenskih lepot.

  Tudi tokrat bo izjemno, malce drugače, in čutno, ko bomo izvedli zvočno-glasbeno kopel v Ljubljani.

  Srčno dobrodošli!

  KDAJ? Petek, 23.9. od 20.30 do 22
  KJE? Višja vibracija Ljubljana
  PRISPEVEK? 33 Eur
  PRIJAVA? Najkasneje do 22.9. do 15ih na info@zvocni-spa.si . Prijava se šteje z vplačilom prispevka na trr Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p., Borova 12, 3000 Celje , TRR: SI56 6100 0000 8632 183 . Namen: Zvočno-glasbena sprostitev 2309

  Se veselim, da vas spet vidim.

  Aloha,

  Tjasa

  Foto: Zavod Svibna
  Iz dogodka Zgodbe ajdovskih jam, 2022, Zavod Svibna, Kulturno društvo Fabularij
  Tjaša Cepuš in Lucijan Cetin

  O DOGODKU

  ZVOČNO POTOVANJE (SPROSTITEV) S KRISTALI IN KLAVIRJEM

  Zvok, ki prihaja iz instrumentov, izdelanih iz edinstvenega kristala kamene strele, je nekaj posebnega. Kamena strela je izredno močan kristal, ki umirja, sprošča in odpravlja stres, usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju, podpira kreativnost, individualnost in prinaša voljo do dela. Nosi torej vse lastnosti, ki jih želimo pri sebi okrepiti v pričakovanju novih začetkov. Ob tej moči kamene strele se tokrat pridruži tudi pomirjujoč zvok klavirja.

  Doživite edinstveni kristalni čar glasbe ob čutečih zvokih klavirja. Poslušanje čutnih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire, drugih edinstvenih glasbil in vokala, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu. Tu vstopi Lucijan Cetin s klavirjem. Z naravno improvizacijo ustvarja doživljajsko glasbo, ki v poslušalcih zbuja srečo, veselje, radost, pogum. Skupaj ustvarita edinstven preplet melodij, ki so za vsakega poslušalca nekaj posebnega.

  Na kopeli boste lahko uživali v prijetnih melodijah, prepletenih s pomirjujočimi zvoki kristalnih instrumentov, ki vas lahko usmerijo v pravi fokus, vas umirijo, odvrnejo vaše misli od natrpanih urnikov, obveznosti in morebitnega stresa.

   

  LUCIJAN CETIN pianist, organist, korepetitor in učitelj – umetnik s smislom za lepoto igranja. Izvaja različne glasbene stile, od resne do zabavne glasbe. Nastopa kot solist in v različnih komornih zasedbah. Zanima ga kompozicija, v ta namen ustvarja tudi lastno glasbo. Opravil je diplomo iz klavirja pri prof. Janezu Lovšetu. Nato je končal študij orgel na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri Renati Bauer. Doslej je sodeloval na več mednarodnih poletnih orgelskih šolah in sicer pri Klausu Küchlingu iz Celovca, Jaroslavu Tụmi iz Prage, Jurgenu Esslu iz Bonna, Danielu Maurerju iz Leipziga, Martinu Strohhäckerju iz Dresdna in Danksmüllerju iz Lübecka. Končal je tudi glasbeno kompozicijo na Berklee Collegeu in bil tudi študent na inštitutu SAE (Sound Audio Ingeniring) v Ljubljani v programu glasbeni producent elektronske glasbe. Napisal je in posnel veliko skladb oz. spremljav za dokumentarne filme in različne priložnosti za koncertni oder. Sam, ali skupaj z drugimi izvajalci , je izvedel že več odmevnih nastopov in je udeleženec predvsem v komornih zasedbah na večjih mednarodnih glasbenih tekmovanjih doma in v tujini. Je učitelj orgel in klavirja in korepetitor na GŠ Krško.

  TJAŠA CEPUŠ po poklicu univ.dipl.ekonomistka, zvočna alkimistka, aurasound terapevtka, maserka. Sem ustvarjalka, umetnica in alkimistka, moj doprinos je dati ljudem globoko zaznavo višjih vibracij tega sveta, vibracij, ki osmišljajo življenje in odpirajo naša srca ljubezni. Z zvokom, glasbo in plesom se ukvarjam že vse življenje (izpopolnjevala sem se pri priznanih plesnih pedagogih, glasbenih pedagogih in zvočnih terapevtih v Sloveniji in tujini (Avstrija, Italija, Hrvaška, Belgija, Havaji) – čutim, da umetnost zlahka odpre srca ljudi in jih povezuje v prijetno celoto. V enem desetletju izvajanja zvoka sem ustvarila več kot tisoč kopeli, delavnic, retreatov, tretmajev za otroke, mladino in odrasle. Skozi ljubezen do glasbe sem bila pobudnica in so- izvajalka različnih doživljajskih in zdravilnih koncertov z violino, harfo, kitaro, vokalom in gongom ter drugih plesno-glasbeno-zvočnih nastopov in vrhunskih dogodkov. Ko sem plavala z delfini in kiti, sem njihove zvoke in energijo pričela usmerjati v zvočne seanse. Posnela sem 2CD-ja in tudi veliko samostojnih CD-jev za ljudi. Moj moto je: Živi ALOHA vsak dan.

  Prijava na dogodek

   V primeru, da organizator dogodka ni Zvočni SPA, prijava s tem obrazcem ni potrebna, saj se je potrebno prijaviti na dogodek pri organizatorju (povezavo najdete v vsebini dogodka).

   Naslov

   Pošta in kraj

   E-naslov

   Kontaktni telefon

   Naziv in naslov pravne osebe (za izdajo računa)

   Davčna številka

   Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

   3-dnevni ZVOČNI RETREAT

   Retreat je odpiranje naravnem načinu življenja, v skladu z vašim notranjim vodstvom, telesom, časovno komponento in povezovanjem z naravo/okoljem. Kombiniramo različne vaje dihanja, prepuščamo se zvočnim frekvencam kristalnih posod in instrumentov, vodnim tehnikam (aqua flow) in vokalom (tonning), vmes pa se sproščamo, uživamo naravo in njene lepote.
   Vse to, da se lahko naše telo popolnoma sprosti, osveži in uravna na naravno vibracijo. Da lahko čutimo telo, prizemljimo dušo in se nato poglobimo v naše življenje in ga ustvarimo še bolj strastnega.
   Izzivi vedno prihajajo v naša življenja, nismo le pozitivni ali negativni,  lahko le živimo bolj globoko in uravnano z našim notranjim vodstvom.  Karkoli se zgodi, imamo orodja, s katerimi se vračamo v naš dih, v prisotnost, sedanjost in s tem spuščamo stres in miselne ter čustvene zgodbe.
   Živimo ALOHA v vsakem trenutku. Aloha = prisotnost diha.

   Ja, je preprosto. In ne, ni preprosto. Oboje hkrati.
   Dovolj je, da delimo naš čas skupaj, na našem odpiranju, retreatu, da lahko zgradimo močan prostor za vsakega izmed nas in skupaj delimo duh ALOHA.

   Zato ste zelo dobrodošli, da se nam pridružite na našem RETREATU.

   DATUM: 13-15. avgust 2022

   KJE? Hotel Montis Golte
   Energijske točke v naravi na smučišču hotela Golte so izjemne, samo videt jih je potrebno. Okoli hotela je polno smrek, lepot narave, kjer se bomo ustavili, si ogledali vse in sprehodili ter prebudili tiste točke zlatih zmajev v Ledeni jami.
   Hotel nam bo nudil svoje bivalne enote, dvorano, hrano in wellness, fitness.

   PROGRAM:

   1. dan:
   Po jutranjem prihodu (ob 9ih) se bomo najprej uskladili z zvoki… Imeli bomo tonning in zvočni spa, nato kosilo na mozirski koči, se čekirali v sobe, odšli na sprehod do treh plotov, uživali v wellnessu, večerjali in se družili v lobbyju.

   2. dan:
   Po zajtrku se bomo sprehodili do ledene jame in začutili energije tam ob meditaciji. Kosilo na Mozirski koči, po kosilu se bomo prestavili v hotel na zvočno aktivacijo in tonning, se naužili wellnessa, po večerji pa predali svoje izkušnje ob pogovoru v lobbyju.

   3. dan:
   Po zajtrku še zadnji zvočni spa in zaključek. Check out je ob 11ih, nato prosto po prešerno… 🙂

   Cena:
   V kolikor ste v  dvoposteljni sobi (ločeni ležišči): 345 Eur
   V kolikor ste v enoposteljni sobi: 395 Eur
   Sobe so velike.

   V ceno je vključeno:
   2x spanje, 2x polpenzion, 2 x kosilo na Mozirski koči, tur. taksa
   Doplačilo: dodatne pijače/kave v hotelu, prevoz do Golte

   Prijava: info@zvocni-spa.si do 9.8. z vplačilom 50% akontacije

   3-day SOUND RE-TREAT

   Retreat is a treatment for your body and soul. We are combining different breathing exercises, sound frequencies and sometimes aqua flow techniques/ hiking, so our bodies can totally relax, fulfill and align to our true nature. To feel body, to embody your soul, so we can then dive in to our passion life and make it even more passionate. Issues always come in our lives, we are not just positive or negative, we just can live more deeply and aligned to our inner source. And wathever happens, we have the tools to be allways in a neutral deep state of our breath. Live ALOHA. Just by living our time together on our re-treat, is enough, to build a powerful space for each and every oneof us, to be and to share this ALOHA.

   So you are very welcome to join this RE-TREAT!

   DATE: 13-15. august 2022

   PLACE? Hotel Montis Golte
   Energetic points in the ski valley of Hotel Golte are extraordinary, you just have to see them. Around the hotel is full of beautiful trees, the beauty of nature, where we will stop, look at everything and walk and awaken those points of golden dragons in the Ice Cave. The hotel will offer us its living units, hall, food and wellness, fitness.

   PROGRAM:

   Day 1: After arriving in the morning (at 9 o’clock) we will first harmonize with the sounds… We will have toning and a sound spa, then lunch at the Mozirska cottage, check into the rooms, go for a walk to the three fences, enjoy the wellness, have dinner and hang out in lobby.
   Day 2: After breakfast, we will walk to the ice cave and feel the energy there while meditating. Lunch at Mozirska koča, after lunch we will transfer to the hotel for sound activation and toning, enjoy wellness, and after dinner share our experiences during a conversation in the lobby.
   Day 3: After breakfast, one last sound spa and conclusion. Check out is at 11, then free as you wish.. 🙂

   PRICE:
   If you are in a double room (separate beds): 345 Eur
   If you are in a single room: 395 Eur
   The rooms are big.

   The price includes: 2x sleeping, 2x half board, 2x lunch at Mozirska koča, tur. tax
   Extra charge: additional drinks/coffee at the hotel, transport to Golte

   REGISTRATION: info@zvocni-spa.si until August 9. with a 50% advance payment

   PRIJAVA NA DOGODEK / REGISTRATION

   Izpolnite samo slovensko verzijo. / Fill only english version.

    V primeru, da organizator dogodka ni Zvočni SPA, prijava s tem obrazcem ni potrebna, saj se je potrebno prijaviti na dogodek pri organizatorju (povezavo najdete v vsebini dogodka).

    Naslov

    Pošta in kraj

    E-naslov

    Kontaktni telefon

    Naziv in naslov pravne osebe (za izdajo računa)

    Davčna številka

    Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

     In the event that the event organizer is not a Sound SPA, registration with this form is not necessary, as it is necessary to register for the event with the organizer (you can find the link in the content of the event).

     Address

     City

     E-mail

     Contact phone

     Name and address of the legal entity (for the issue of an invoice)

     Tax number

     Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

     Zvočna aktivacija in sporočila kamnov

     Privabljanje naravnega časa, okolja in delovanja v vaše življenje

     Tjaša in Romanca bova ponovno združili energije in odprli prostor za vaša sporočilca in sproščenost življenja, doživljanje življenja z veliko žlico…
     Dogodek se bo odvijal na ekološkem posestvu na Ponikvi pri Šentjurju.

     Potek dogodka:
     Pričeli bomo s skupinskim uravnavanjem energij in tonningom. Nato se usmerili v sporočilca kamnov v zdravilnem energijskem krogu kamnov z Boča ter nazadnje odprli energije za zvočno aktivacijo.
     Preprosto bo in globoko.
     Prisotno in lahkotno.

     Za vse, ki si želite čutiti pristno naravo, predvsem pa doživeti posebna čutenja eko nasada žlahtnih orehov in zvedavih ovčk, ki se pasejo pod krošnjami dreves. Eko kmetija Rečnik. Kamni dajejo posebno doživetje. V njih se kaže prisotnost narave, bitij, ki nas lahko usmerjajo na naše prave poti in nam kažejo naše naslednje korake na poti. Šepetanje kamnov vam lahko prinese kakšen uvid v to, kaj postorite, da se vaše življenje v lahkotnosti odvija dalje.

     O zvoku
     Zvok je že od nekdaj močno zdravilno orodje, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva. Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Zvok kristalov je poseben, božanski. Dovoljuje nam, da preidemo v višje sfere našega zavedanja. Zvok kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni meditaciji odpira srca za sprejemanje visoke vibracije in za vašo transformacijo.

     Kako poteka skupinska zvočna SPA kopel?
     Z zvokom vzpostavim posebno polje, kjer se lahko sprostite, najdete življenjsko lepoto, srečo, radost. Na začetku naredimo nekaj fizičnih vaj za prekrvavitev telesa, nato se leže prepuščate vsem zvokom. Na koncu je čas za pogovor o doživetjih in vprašanja.

     Učinki, ki lahko nastopijo po zvočni seansi
     • prenehanje bolečin na fizičnem telesu (glavoboli,
     • bolečine po poškodbah, bolečine v križu, bolečine vratu in ramenskega obroča, hrbtenice…)
     • izboljšani notranji procesi fizičnega telesa (boljša cirkulacija telesnih tekočin…)
     • pomladitev telesa
     • sprostitev čustev in olajšanje (jeza, žalost, depresija, strah…)
     • boljša koncentracija in fokus
     • sprostitev svojih misli (postanemo bolj prisotni v tu in zdaj ter opazovalec svojih misli)
     • izboljšana komunikacija
     • odpiranje intuiciji, senzitivnosti, jasno-vidnosti/-slišnosti/- čutnosti
     • globoko doživetje (spoznavanje duše in
     • prepoznavanje svojih potencialov, doživljanje globoke ljubezni in radosti )
     Dobrodošli.

     KDAJ? ponedeljek, 8 .8.ob 18.00 do 20.30

     KJE? Ekološka kmetija Rečnik, Ponikva pri Šentjurju, 5km od izvoza AC Dramlje, po možnosti v naravi zunaj

     Program: Ogled posestva, vstop v energijski krog, zvočna aktivacija

     Prijave – info@zvocni-spa.si , ludusnaturae@gmail.com ali 031 568 711 do 6.8. .
     Cena dogodka je 40 eur /osebo.

     S seboj potrebujete armafleks in deko ter steklenico za vodo.

     Več: www.zvocni-spa.si in www.ludus-naturae.com .

     Dogodek je v vsakem vremenu, ob dežju smo v skednju.

     Izvajalka Tjaša Cepuš je zvočna alkimistka, ustanoviteljica Zvočni SPA (kjer se srečata zvok in glasba), katerega prispevek je podati ljudi v globoko zaznavanje višjih vibracij tega sveta, vibracij ki zdravijo, osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca ljubezni. ‘Čutim, da je umetnost tista, ki z lahkoto odpira srca ljudi in jih povezuje v prijetno celoto.’

     Kmetija Rečnik je pričela z ekološkim kmetovanjem že davnega leta 1999 in je danes prepoznavna po orehovih jedrcih OREH iz SLOVENIJE, ki se ne tretirajo z nobenimi sredstvi. Tudi ne s tistimi, ki so dovoljeni za ekološko pridelavo. Zreli orehi se jeseni vsakodnevno pobirajo ročno s tal in se takoj dajejo v lasten sušilni sistem, ki zagotavlja, da ni jedrce toplotno obdelano. Za vsako stranko ali dogodek se orehi trejo ročno sproti, da se ohranja njihova svežina in vse pristne naravne učinkovine. Romanca Rečnik je varuhinja posesti in darov, ki so tam.

     Havaji, kot sem jih doživela, odkrila, razbrala… Stare modrosti zemlje, iz časov Lemurije… Ocean, kjer je močna mana, prisotnost kitov, delfinov, želv, tjulnov in drugih živali… Havajske modrosti zdravilcev, ki so zelo prizemljene in v skladu z naravo…

     Na dogodku vas bom peljala v meditacijo Havajev, v njihovo energijsko polje. Prestavili se bomo energijsko tja za te trenutke dogodka. Odpirali bomo svetove Lemurije, se povezovali z delfini, z gorami, oceanom, drevesi in rožami…
     Povezovali se bomo s kulturo Havajev in z ljubečo energijo ALOHA.

     To ne bo le predavanje, ampak IZKUŠNJA. Notranja izkušnja. Potovali bomo po deželi Havajev tako notranje kot tudi preko slik, zgodb in še kaj.

     Dogodek bo trajal 2-3 ure.

     KDAJ? 4.8. ob 18ih
     KJE? Višja vibracija, Ljubljana

     Vstop: 20Eur

     Srčno dobrodošli!

     ALOHA
     Tjaša

      V primeru, da organizator dogodka ni Zvočni SPA, prijava s tem obrazcem ni potrebna, saj se je potrebno prijaviti na dogodek pri organizatorju (povezavo najdete v vsebini dogodka).

      Naslov

      Pošta in kraj

      E-naslov

      Kontaktni telefon

      Naziv in naslov pravne osebe (za izdajo računa)

      Davčna številka

      Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in uporabo vaših podatkov preko te spletne strani, kot je zapisano v Pravilniku o vartsvu podatkov.

      Zvočno skalarna kopel

      Zvočna skalarna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem  trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od  vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na  celični ravni. Gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim  bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.

      Zvok je eno najmočnejših orodij, ki človeka sprosti in resonira z vesoljem. Bolj, ko je  človek v sozvočju z vesoljem, globlje doživlja Življenje in ko se čisto preda, postane  Življenje Samo.

      Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove informacije na Zemljo.

      Instrumenti, uglašeni na 432 Hz znanstveno dokazano odpirajo Srce in prodirajo v globino  Duše, ki je osnova za pretok kozmičnih informacij, ki  povežejo dušo z zemljo. Namen takega zvoka je, da uglasimo naš naravni pretok energij, postanemo prisotni, jasni in zvedavi o življenju na Zemlji.

      Tesla generator je aparat narejen po načrtih Nikole Tesle, ki proizvaja  skalarne valove v različnih spektrih zdravilnih frekvenc, ki spodbujajo k  regeneraciji, harmonizaciji in samozdravljenju.

      Zvočna kopel se bo začela z določenimi chanti, odprla v skupnem tonningu, nato boste leže poslušali zvoke instrumentov. Kopel traja pribl 2 uri.  

      Jaka Treven, celostni terapevt s Tesla tehnologijo, raziskuje predvsem na zvočno frekvenčnem delovanju samozdravilnih celostnih metod. Za seboj ima 25-letno duhovno pot,  polno izkustev, s katerimi pomaga ljudem do boljšega zdravja in kvalitetnejšega življenja.  Deluje pa tudi na področju šamanskega zdravljenja. Več na www.teslaterapije.com

      Na dogodkih uporablja predvsem glasbila, uglašena na frekvenco zlatega reza 432Hz, ki  znanstveno dokazano odpira srce in sinhronizira celice v homestazo.

      Inspiracija za spontano igranje predvsem prihaja iz notranjosti, ki je preprosta in  sinhronizirana z naravo Bitja, ki se zaveda, da je mir najvišja oblika zdravja, ki človeku  omogoča kvalitetno izkustvo bivanja na Zemlji.

      Tehnologija zvoka in skalarnih valov nam v današnjem času omogoča, da se človek  ponovno poveže s svojim bistvom – esenco zavesti. Teslini genaratorji v prostor  oddajajo skalarane valove v zlatem rezu , ki vsem živim bitjem nudi harmonizirano  elektromagnetno – skalarano polje. Teslove skalarne naprave pomagajo prodreti v  vzročno jedro globine zavedanja ter integrirati neusklajene tokove zavesti, misli,  občutkov in celične strukture vse do obnove na telesni ravni.

      Človek je kot akustični inštrument, ki oddaja določene frekvence, ki omogočajo, da  druge podobne frekvence vibrirajo z resonanco in jih privlačijo k njemu. Misel sama,  je energija v vibracijah , iz tega sledi, da bodo pozitivna čustva z določeno  frekvenco verjetno privabila pozitivne dogodke v našem življenju. Celostni človek je  sestavljen iz spektra večdimenzionalnega vibracijskega polja, od najbolj “gostih” (v  obliki različnih tkiv) do tistih izjemnih subtilnih, (kot so misli in čustva).

      Tjaša Cepuš, zvočna alkimistka, Aurasound terapevtka, NPK maserka. Sem ustvarjalka, umetnica in alkimistka, moj prispevek je podati ljudi v globoko zaznavanje višjih vibracij tega sveta, vibracij ki zdravijo, osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca ljubezni. Z zvokom, glasbo in plesom se ukvarjam že vse življenje (učila sem se pri priznanih plesnih pedagogih v Sloveniji in tujini, glasbenih pedagogih in zvočnih terapevtih) – čutim, da je umetnost tista, ki z lahkoto odpira srca ljudi in jih povezuje v prijetno celoto. Več o vsem na: www.zvocni-spa.si

      PRIJAVE NA DOGODEK:

      info@zvocni-spa.si ali omensat@gmail.com do 25.7. . 

      VSTOP: 40Eur

      Srčno vabljeni!

      V PRIMERU DEŽJA BO DOGODEK V AJURJOGA CENTRU V KOSEZAH. 

      Zvočna aktivacija in sporočila kamnov

      Privabljanje naravnega časa, okolja in delovanja v vaše življenje

      Tjaša in Romanca bova ponovno združili energije in odprli prostor za vaša sporočilca in sproščenost življenja, doživljanje življenja z veliko žlico…
      Dogodek se bo odvijal na ekološkem  posestvu na Ponikvi pri Šentjurju.

      Potek dogodka:
      Pričeli bomo s skupinskim uravnavanjem energij in tonningom. Nato se usmerili v sporočilca kamnov v zdravilnem energijskem krogu kamnov z Boča ter nazadnje odprli energije za zvočno aktivacijo.

      Preprosto bo in globoko.
      Prisotno in lahkotno.

      Za vse, ki si želite čutiti pristno  naravo, predvsem pa doživeti posebna čutenja eko  nasada žlahtnih orehov in zvedavih ovčk, ki se pasejo pod krošnjami dreves. Eko kmetija Rečnik. Kamni dajejo posebno doživetje. V njih se kaže prisotnost narave, bitij, ki nas lahko usmerjajo na naše prave poti in nam kažejo naše naslednje korake na poti. Šepetanje kamnov vam lahko prinese kakšen uvid v to, kaj postorite, da se vaše življenje v lahkotnosti odvija dalje.

      O zvoku
      Zvok  je že od nekdaj močno zdravilno orodje, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva. Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri transformaciji, nas negujejo in višajo našo zavest. Zvok kristalov je poseben, božanski. Dovoljuje nam, da preidemo v višje sfere našega zavedanja. Zvok kristalnih posod, kristalne lire in kristalnih piramid ter vilic ob posebni meditaciji odpira srca za sprejemanje visoke vibracije in  za vašo transformacijo.

      Kako poteka skupinska zvočna SPA kopel?
      Z zvokom vzpostavim posebno polje, kjer se lahko sprostite, najdete življenjsko lepoto, srečo, radost. Na začetku naredimo nekaj fizičnih vaj za prekrvavitev telesa, nato se leže prepuščate vsem zvokom. Na koncu je čas za pogovor o doživetjih in vprašanja.

      Učinki, ki lahko nastopijo po zvočni seansi

      • prenehanje bolečin na fizičnem telesu (glavoboli,
      • bolečine po poškodbah, bolečine v križu, bolečine vratu in ramenskega obroča, hrbtenice…)
      • izboljšani notranji procesi fizičnega telesa (boljša cirkulacija telesnih tekočin…)
      • pomladitev telesa
      • sprostitev čustev in olajšanje (jeza, žalost, depresija, strah…)
      • boljša koncentracija in fokus
      • sprostitev svojih misli (postanemo bolj prisotni v tu in zdaj ter opazovalec svojih misli)
      • izboljšana komunikacija
      • odpiranje intuiciji, senzitivnosti, jasno-vidnosti/-slišnosti/- čutnosti
      • globoko doživetje (spoznavanje duše in
      • prepoznavanje svojih potencialov, doživljanje globoke ljubezni in radosti )

      Dobrodošli.

      KDAJ? ponedeljek, 8 .8.ob 18.00 do 20.00
      KJE? Ekološka kmetija  Rečnik, Ponikva pri Šentjurju, 5km od  izvoza AC Dramlje, po možnosti v naravi zunaj

      Program: Ogled posestva, vstop v energijski krog, zvočna aktivacija

      Prijave – info@zvocni-spa.si , ludusnaturae@gmail.com ali 031 568 711 do 6.8. .

      Cena dogodka je 40 eur /osebo.

      S seboj potrebujete armafleks in deko ter steklenico za vodo.

      Več: www.zvocni-spa.si in www.ludus-naturae.com .

      Dogodek je v vsakem vremenu, ob dežju smo v skednju.

      Izvajalka Tjaša Cepuš je zvočna alkimistka,  ustanoviteljica Zvočni SPA (kjer se srečata zvok in glasba), katerega prispevek je podati ljudi v globoko zaznavanje višjih vibracij tega sveta, vibracij ki zdravijo, osmišljajo Življenje in odpirajo naša srca ljubezni. ‘Čutim, da je umetnost tista, ki z lahkoto odpira srca ljudi in jih povezuje v prijetno celoto.’

      Kmetija  Rečnik  je pričela z ekološkim kmetovanjem že davnega leta 1999 in je danes  prepoznavna po orehovih jedrcih OREH iz SLOVENIJE, ki  se ne tretirajo z nobenimi sredstvi. Tudi ne s tistimi, ki so dovoljeni za ekološko pridelavo.  Zreli orehi se jeseni vsakodnevno pobirajo ročno  s tal in se takoj dajejo v lasten sušilni sistem, ki zagotavlja, da ni jedrce toplotno obdelano.  Za vsako stranko ali dogodek se orehi trejo ročno sproti, da se ohranja njihova svežina in vse pristne  naravne učinkovine. Romanca Rečnik je varuhinja posesti in darov, ki so tam.

      Dragi obiskovalci spletne strani,

      29.junija bom naredila online event, iz prelepe pokrajine, ki jo marsikdo pozna…
      Skreirali bomo lemurijske oz naše nove energije tega sveta… 😁🤗❤🐋🐬🐋🐬🐋🐬🐋
      Srcno dobrodosli.
      Placilo je donacija… naj se vsak odloci in naj je to tisto, kar kreiramo skupaj.

      Dear visitors… on 29th of june i will create online event from beautiful land, that most people here know… we will co-create lemurian or our own new energies of this world… 😁🤗❤🐬🐋🐬🐋🐬🐋🐬🐋🐬🐋🐬🐬
      Payment is your donation
      How do you register?
      Write to:
      www.zvocni-spa.si/prijava-na-dogodek
      ❤❤❤

      29.6.2022 at 8am hawaii/11am mt shasta/1 pm mexico city/ 8pm slovenia

      Dragi vsi,

      Pošiljam vam tole vabilo, se že res veselim, da vam podam te vibracije, ki nosijo ljubezen…
      Pridružite se mi online ta četrtek…
      Lemurija – Havaji bodo močno prisotni in sodelovali…

      Več spodaj.

      Aloha in se vidimo kmalu,
      Tjaša

      ***

      Kristalni zvočni SPA s Tjašo Cepuš

      ‘Iz sveta Lemurije’

      Iz posebnih svetih prostorov sveta

      Kristali predstavljajo čistost in visoko zavest matere Zemlje, njihove frekvence nas podpirajo pri spominjanju, kdo smo, nas negujejo in višajo našo zavest. Dovoljujejo nam, da naredimo korak naprej v našem zavedanju samega sebe in prinašamo nove vibracije na Zemljo.

      Ob posebni vodeni meditaciji se boste lahko sprostili in leže poslušali zvoke kristalnih posod, flavte in ropotuljic. Ti instrumenti vas podprejo pri globokem zaznavanju lepote življenja, odpirajo srce, vas odprejo sprejemanju visoke vibracije ter peljejo na posebno zvočno potovanje.

      Trenutne visoke vibracije Havajskih otokov mi omogočajo, da jih prenesem skozi zvok tudi vam. Da se lazje spomnimo vsega in širimo lepoto ALOHA v življenje. Aloha je ljubezen, je način življenja, je življenje srca.

      Zvočna aktivacija poteka online, potrebujete miren prostor, kjer ste sami in lahko poslušate vse zvoke preko socialnega medija zoom/facebook.

      Po seansi je čas za deljenje vaših izkušenj.
      Traja od 75do 90minut, odvisno od velikosti skupine. Zvok poslušate 1 uro. Pijte več vode ta dan.

      Cena: 25eur

      Plačilo je na trr: Zvočni SPA Tjasa Cepus s.p., Borova 12, 3000 Celje. Trr: SI56 6100 0000 8632 183 . Namen: zvočna aktivacija, datum, ime in priimek

      KDAJ? Četrtek, 8pm (ob 20ih)
      KAKO SE PRIJAVITE? Pišite mi na info@zvocni-spa.si in vam posljem vse informacije.
      Prijava do 18ih .

      Več: www.zvocni-spa.si in www.tjasacepus.com .

      Mahalo in ALOHA!
      Tjaša Cepuš

      Dear people,

      we will do it again…it was wonderful!

      ‘It was so beautiful Tjasa. You are really amazing! We were 7 listening. All said they went deep and are feeling peaceful’ MS

      This is an invitation to a big event, going live from Oahu.
      We will first talk about energies here, feel them and activate them with tonning, then you will be able to listen to sound for app 1 hour, after that we will share our experiences.

      Bring water, lay down and enjoy being in your space, receiving activation…

      We will start 8am Oahu time, 1pm mexico cit, time, 8pm Slovenia time. event will last 1.5hour.

      for donations please:
      you can send it to me on wise account (https://wise.com/pay#gGJwuNhkJ-byEkTs9IqFJ_YdmWA) or paypal account (https://paypal.me/tjasacepus?country.x=SI&locale.x=en_US)
      app 20eur.

      if you join, you NEED to write ne to info@zvocni-spa.si so i can put you in a group.

      i appreciate your donations, as you give, you support me being here.

      warm aloha,
      tjasa

      Page 1 of 421 2 3 42
      © 2017 Zvočni SPA
      na vrh
      Sledite me na: